Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique O intalnire de succes


O intalnire de succes

Email Imprimare

Intalnirea noastra de ieri, 7 septembrie 2011, prima intalnire din seria intalnirilor anuntate sub denumirea de Miercurea exotica, din prima zi de miercuri a fiecarei luni, consideram ca a fost un real succes si speram ca aceasta afirmatie sa fie in asentimentul tuturor celor prezenti la eveniment. Printre cei prezenti s-au numarat si Mioara Olteanu (Planika), Diana Papahagi (Scit Art), Dana Tarniceanu (Global Media), Camelia Muresan (Sistelse), dr. Anneliese Bauer (Stent Life), Alina Nicolae (Space Studio), Csilla Negoita (arhitect), Cecilia Caragea si Anne-Marie Moise de la ARENA Communications, agentia de PR cu care colaboram. Si nu atat numarul participantilor, peste 80 de persoane, este important, ci atmosfera care a caracterizat intreaga intalnire, schimbul de pareri si discutiile deschise. Prezentarea interactiva, extrem de interesanta si utila realizata de doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara lantului de magazine Exotique, si de doamna Cristina Groza, arhitect specialist Feng Shui, lector si instructor autorizat, membra a Asociatiei Internationale de Feng Shui, a captat atentia intregii audiente. Sfaturile prezentate au venit in ajutorul tuturor celor care doresc sa-si rearanjeze casa, indiferent ca este vorba de un apartament de bloc, de o vila sau de o casa la tara si indiferent de faptul ca se intentioneaza o rearanjare generala a casei sau doar mici interventii prin cateva obiecte decorative.

Evident, intalnirea si sfaturile au fost cu atat mai sugestive cu cat ele veneau in universul atat de apreciat al nenumaratelor piese decorative sau de mobilier, prezente in ShowRoom-ul Exotique, din Splaiul Unirii, nr. 96, care a gazduit aceasta intalnire. La fel de interesati au fost atat mai vechii oaspeti ai ShowRoom-ului Exotique, cat si cititorii Dacic Cool, care paseau pentru prima data pragul acestui loc cu adevarat seducator. Dar toate persoanele prezente aveau un numitor comun, preocuparile lor legate de Feng Shui si de design-ul interior.
In aceste zile, ShowRoom-ul Exotique reprezinta un adevarat centru de atractie, nu doar datorita primei intalniri desfasurate sub genericul Miercurea exotica, ci poate mai ales datorita faptului ca in aceasta perioada este cu atat mai important de vizitat cu cat incepand din 7 septembrie, timp de 7 zile, se va acorda o reducere de 7% la achizitia obiectelor de decoratiuni interioare. Si, chiar mai mult, veti avea surpriza sa puteti beneficia chiar si de reduceri de 2x7% sau chiar de 3x7%. Este modul in care Exotique intelege sa va ofere in aceasta toamna un plus de energie si de bucurie in caminul dumneavoastra.
Acesta este doar inceputul, caci intalnirile noastre din seria Miercurea exotica vor continua si lunile viitoare, in fiecare prima zi de miercuri a fiecarei luni, tot in ShowRoom-ul Exotique din Splaiul Unirii, nr. 96, cu mereu noi surprize si obiecte cu adevarat fascinante. Va vom astepta cu informatii noi si pertinente din domeniul Astrologiei, Numerologiei, Terapiilor complementare, precum Ayurveda, dar si cu multe alte surprize. Astfel, conceptul acestor intalniri desfasurate in fiecare prima miercuri, a fiecarei luni, sub genericul Miercurea exotica, concept dezvoltat impreuna cu Dacic Cool, si la care ne-am bucura foarte mult sa luati parte si dumneavoastra, cititorii nostri, speram sa devina o traditie utila pentru fiecare si sa aduca noi energii si bucurii in caminele si sufletele noastre. De altfel, Exotique, compania noastra, o companie romaneasca ce incearca sa aduca in caminele noastre lucrurile de valoare din intreaga lume, depunand un real si constant efort de a le cauta si selecta pentru dumneavoastra, s-a straduit in permanenta sa aduca in mijlocul nostru si acele intelesuri mai profunde cu care alte civilizatii au reusit si reusesc sa-si creeze o viata mai frumoasa, o stare de spirit benefica pentru propriul confort si cel al familiei lor.
La tombola organizata la prima noastra intalnire, Miercurea exotica, de ieri, premiile au fost oferite de catre Exotique, Karma Ayurveda & Beauty SPA (centru situat pe Str. Dionisie Lupu, nr. 58), iar premiul cel mare a fost oferit de catre arhitect specialist Feng Shui Cristina Groza, fericitii castigatori fiind Ion Draghicescu, Mioara Olteanu, Ioana Serbanescu si Mihaela Gheorghe.
Si nu uitati, ShowRoom-ul Exotique din Splaiul Unirii, nr. 96, va asteapta in universul lui magic in orice zi. Veti gasi cu siguranta ceva care sa va surprinda, sa va aduca bucurie si sa va ajute sa va transformati casa intr-un loc cat mai placut, mai confortabil si mai primitor.


Comentarii (2)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy