Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Seara bio la Exotique


Seara bio la Exotique

Email Imprimare

Joi, 29 septembrie, intre orele 18.00 si 21.00, Exotique si El-Dor Plant au placerea sa va invite la un eveniment inedit, gazduit de showroom-ul Exotique (Splaiul Unirii, numarul 96). Un eveniment pentru sanatatea dumneavoastra, organizat intr-o ambianta calma si prietenoasa, incarcata de armonie si spiritualitate.
Plecand de la principiul potrivit caruia importanta nu este mancarea din viata noastra, ci, mai degraba, masura in care ceea ce mancam este o sursa de energie si vitalitate, prietenii nostri de la El-Dor Plant va invita sa faceti cunostinta cu produsele de tip raw-food, precum sucul de grau incoltit, vlastarii de broccoli, lucerna sau trifoi si semintele incoltite. Semintele sunt o excelenta sursa de vitamine, minerale, enizme si acizi grasi esentiali, substante esentiale pentru sanatate si starea generala de bine. Produsele prezentate in cadrul evenimentului vor putea fi achizitionate.

Un pahar cu suc natural, o cana cu ceai aromat si povestile cu suflet sunt doar cateva dintre argumentele pentru care nu ar trebui sa ratati evenimentul pentru sanatate organizat joi, 29 septembrie, de la orele 18.00, in showroom-ul Exotique. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy