Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Incursiune in lumea astrelor la Miercurea exotica


Incursiune in lumea astrelor la Miercurea exotica

Email Imprimare

Miercuri, 5 octombrie, intre orele 17.00 si 19.00, Showroom-ul Exotique (Splaiul Unirii, numarul 96, sector 4) isi deschide larg portile pentru cea de-a doua editie a intalnirilor din seria Miercurea exotica. Tema intalnirii din prima miercuri a lunii octombrie este astrologia, un subiect pe cat de vast, pe atat de fascinant.

Cu o istorie de mai bine de patru milenii, astrologia a reprezentat mereu o provocare, fiind perceputa si practicata diferit de-a lungul timpului. De la calendarele divinatorii egiptene, chineze si precolumbiene la astrologia moderna, trecand prin faimoasele Catrene ale lui Nostradamus, influentul astrolog al Evului Mediu, stiinta descifrarii influentei astrelor asupra vietii noastre continua sa ne fascineze si astazi.
Doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, si invitata speciala din aceasta Miercuri exotica, doamna Cristina Vanea, astrolog, cunoscuta publicului din paginile mai multor publicatii unde realizeaza horoscopul zilnic, va invita la o discutie incitanta despre astre si stele norocoase, despre cum ne raportam, fiecare dintre noi, la horoscop si, de ce nu, la prezicerile astrologilor.
Va asteptam, asadar, la o intalnire Cool, Dacic Cool!
In plus, nu uitati ca, timp de o saptamana, incepand cu 5 octombrie, Showroom-ul Exotique va asteapta cu reduceri la toate produsele: 5% la cumpararea unui produs, 2x5% la cumpararea a doua produse, 3x5% la cumpararea a trei produse.
Detalii suplimentare puteti obtine la telefoanele 021.316.96.94, 021.316.88.94 sau 0723.653.313 sau scriind pe adresa de e-mail Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy