Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Exotique incepe toamna in stil bio


Exotique incepe toamna in stil bio

Email Imprimare

Seara zilei de ieri, 29 septembrie, a creat in Showroom-ul Exotique o ambianta bio. Ne-am bucurat sa va avem alaturi la un eveniment pentru sanatate, pe care l-am organizat in colaborare cu El-Dor Plant. Printre cei care au raspuns prezent la seara noastra bio s-au numarat si prieteni buni ai magazinelor Exotique, unul dintre acestia fiind si Dana Savuica, o adepta a alimentatiei sanatoase, aflata mereu in cautarea frumusetii naturale.
Pentru doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, interesul pentru frumos si spiritualitate este strans legat de o adevarata pasiune pentru viata sanatoasa. Tocmai de aceea, acum, la inceput de toamna, cand simtim nevoia sa ne eliberam organismul de excesele din timpul vacantei de vara si sa ne intarim organismul pentru a putea trece mai usor peste sezonul rece, doamna Pusa Hack a dorit sa organizeze, in atmosfera calduroasa a Showroom-ului Exotique, o seara ca intre prieteni, cu preparate culinare ce pot fi si sanatoase si gustoase! Acestea au fost prezentate si oferite spre degustare de catre prietenii nostri de la El-Dor Plant, adevarati specialisti in alimente bio si produse de tip raw-food.
Vedeta serii a fost sucul de grau incoltit, considerat un veritabil supermedicament. Ce face sucul de grau incoltit atat de special? In urma studiilor s-a constatat ca este perfect din punct de vedere nutritional, pentru ca 3 litri de suc de grau verde incoltit organic echivaleaza cu peste 70 kilograme de legume de gradina cultivate in conditii bio. Sucul de grau incoltit este extrem de bogat in minerale (fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, zinc etc.), vitamine (A, B, C, E, D), aminoacizi, antioxidanti, enzime si fitohormoni. Este un aliment ce nu ar trebui sa lipseasca din nici o cura de detoxifiere si din nici o dieta. Beneficiile sucului de grau incoltit sunt enorme in cazul unor afectiuni dintre cele mai diverse, de la acnee si eczeme la boli hepatice sau tulburari metabolice.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy