Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Fitness si alimentatie naturala, pentru o viata sanatoasa


Fitness si alimentatie naturala, pentru o viata sanatoasa

Email Imprimare

Miercuri, 26 octombrie 2011, incepand cu ora 18.00, va invitam, din nou, sa treceti pragul Showroom-ului Exotique pentru o intalnire dedicata sanatatii. De aceasta data, evenimentul, intitulat, sugestiv, GetFit & Raw-Food, il va avea ca invitat special pe reputatul consultant in nutritie si fitness Cristian Margarit, si se va bucura, asa cum v-am obisnuit deja, si de prezenta mai vechilor nostri parteneri de la El Dor Plant.
Pentru doamne, intalnirea de miercuri va fi o sansa de a afla secretele anti-ageing chiar de la Cristian Margarit, binecunoscut publicului roman pentru activitatile sale din domeniul fitness si alimentatie sanatoasa. Tema pe care Cristian Margarit o va aborda cu acest prilej este Anti-Ageing - pastrarea tineretii printr-un mod de viata sanatos. Va propunem, asadar, o discutie incitanta despre un stil de viata sanatos, frumos, armonios.

Absolvent al Facultatii de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Cristian Margarit este un autodidact in domeniul sportului si nutritiei, fiind pasionat de sanatate si de un stil de viata sanatos. In anul 2001, Cristian Margarit a pus bazele unei comunitati online de oameni pasionati de fitness si de viata sanatoasa, care numara astazi peste 8.000 de membri.
Pentru aceasta intalnire, ne-am gandit sa abordam insa si alte doua teme care ne privesc direct, pe fiecare dintre noi, in aceasta perioada a anului: Miroase a iarna. Ce facem cu dieta? si Mentinerea sanatatii, cresterea energiei si intarirea imunitatii in sezonul rece. Raspunsuri la aceste intrebari, dar si trucuri mici cu efecte mari, prin care ne putem ajuta organismul sa faca fata provocarilor din sezonul rece, ne vor oferi invitatii serii, Cristian Margarit si reprezentantii El Dor Plant.
In continuare, prietenii nostri de la El Dor Plant ne vor invata cum ne putem bucura de un festin organic, ieftin si sanatos, ce include, printre altele, salate de germeni si produse de tip Super Food, precum goji, maka powder, curmale, nuci sau seminte.
Seara nu se poate incheia fara deja traditionala tombola, asteptata cu emotii si entuziasm de toti participantii. Premiile vor consta in produse raw-food si cadouri Exotique. Premiul principal va fi oferit de New Foods si va consta intr-un pachet de suplimente nutritive anti-ageing.
Iata doar cateva dintre motivele pentru care nu trebuie sa lipsiti de la intalnirea noastra de miercuri, 26 octombrie. Va asteptam cu drag! (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy