Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique International Women Association of Bucharest si Exotique, parteneri pentru Christmas Bazaar


International Women Association of Bucharest si Exotique, parteneri pentru Christmas Bazaar

Email Imprimare

In dimineata zilei de joi, 10 noiembrie, ShowRoom-ul Exotique a gazduit reuniunea informala a membrelor International Women Association of Bucharest (Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti). Amfitrioana intalnirii a fost doamna Pusa Hack, fondatoarea brand-ului Exotique si proprietara magazinelor Exotique. Cu aceasta ocazie, doamnele din asociatie au discutat detaliile principalului eveniment caritabil organizat anual de International Women Association of Bucharest, Christmas Bazaar (Bazarul de Craciun). Intalnirea a inclus si o degustare de vinuri Corcova.

Editia de anul acesta a evenimentului Christmas Bazaar va avea loc duminica, 4 decembrie, in Centrul Expozitional Romexpo, din capitala. La Bazarul de Craciun va asteapta cadouri pentru cei dragi, mancaruri traditionale si produse de artizanat din tarile participante si o tombola cu premii tentante. Exotique va asigura anul acesta mobilierul si decoratiunile din spatiul de protocol al International Women Association of Bucharest, precum si mobilierul de la standul Romaniei.
Ii invitam pe toti aceia dintre dumneavoastra care doresc sa faca donatii in obiecte pentru Bazarul de Craciun sa treaca pragul ShowRoom-ului nostru, unde am amenajat un colt special in acest scop. Obiectele stranse vor fi vandute prin licitatie la Bazarul de Craciun, suma rezultata din vanzarea lor urmand a fi folosita pentru actiuni de binefacere.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy