Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Bazarul de Craciun, o intalnire a culturilor de pe patru continente


Bazarul de Craciun, o intalnire a culturilor de pe patru continente

Email Imprimare

Duminica, 4 decembrie, pavilionul C3 din Complexul Expozitional Romexpo a gazduit cea de-a 21-a editie a Bazarului de Craciun, eveniment international la care Exotique a fost prezent atat in calitate de expozant, cat si ca partener al International Women Association of Bucharest (Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti) pentru amenajarea standului Romaniei si a spatiului de protocol IWA.

Bazarul de Craciun, devenit deja un eveniment traditional in pragul Sfintei Sarbatori a Nasterii Domnului, a reunit, ca la fiecare editie, reprezentantii a 28 de tari din Europa, America, Africa si Asia, care le-au propus vizitatorilor o incursiune culturala si gastronomica in spatiile geografice de provenienta. Cu acest prilej, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti si-a prezentat cultura, muzica, dansurile, costumele, mestesugurile, mancarurile traditionale si decoratiunile de Craciun.
Christmas Bazaar a fost dedicat colectarii de fonduri in scop caritabil, banii obtinuti din vanzarea si licitatia de obiecte urmand a fi donati centrelor de ingrijire medicala pentru varstnici, caselor de copii, scolilor si spitalelor in dificultate. Anul trecut, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti a avut posibilitatea sa ajute Fundatia HAR, Casa de copii din localitatea Gheorghe Doja (Mures), Centrul Aurora si Fundatia REMAR.
Le multumim pe aceasta cale atat celor prezenti la Bazarul de Craciun, cat si acelora dintre dumneavoastra care, prin donatiile lor, au facut ca sarbatorile semenilor aflati in nevoie sa fie mai frumoase.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy