Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Catalin Botezatu si Exotique, o colaborare de succes


Catalin Botezatu si Exotique, o colaborare de succes

Email Imprimare

Catalin Botezatu, ambasadorul modei romanesti pe toate meridianele si imaginea Exotique, ne-a onorat din nou cu vizita sa la ShowRoom-ul nostru. De aceasta data, vizita de marti, 31 ianuarie, a avut ca scop realizarea unei sedinte foto in decorul generos din centrul nostru de prezentare. Colaborarea cu renumitul designer a inceput in urma cu ani buni, iar astazi imaginea Exotique este indisociabila de numele lui Catalin Botezatu.

Celebrul designer si-a pus amprenta, ca nimeni altul, asupra universului modei din Romania. Dincolo de creatiile inconfundabile, de un deosebit rafinament, imn inchinat frumusetii feminine, Catalin Botezatu si-a construit, pas cu pas, un brand personal solid. Asemenea unui brand de firma, brandul personal se construieste in timp, cu multa dedicare, sinceritate si pasiune.
Trei ingrediente cheie pe care Catalin Botezatu stie sa le imbine pentru a-si crea o identitate unica. Sedinta foto din ShowRoom-ul Exotique, desfasurata impreuna cu fotograful Valentin Calinescu, a subliniat, o data in plus, capacitatea lui Catalin Botezatu de a se reinventa, de a fi mereu altul si, totusi, acelasi: dinamic, rafinat, cuceritor. O colaborare de care suntem mandri, alaturare a doua branduri de succes, unite de pasiunea comuna pentru calitate si frumos.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy