Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Initiere in cromoterapie, la Miercurea Exotica


Initiere in cromoterapie, la Miercurea Exotica

Email Imprimare

Miercuri, 22 februarie, de la ora 18.00, Exotique va invita la prima intalnire din 2012 din seria Miercurea Exotica, o serie de intalniri realizate in colaborare cu revista online Dacic Cool. Va asteptam cu drag in ShowRoom-ul nostru (Splaiul Unirii, numarul 96, sector 4, Bucuresti), la un eveniment dedicat fascinantei lumi a culorilor si uimitoarelor proprietati terapeutice ale culorii. Invitata speciala a doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, la prima editie Miercurea Exotica din acest an este artista Elena Ignat, binecunoscut psiholog si terapeut holistic.

Culorile ne pot ajuta sa dobandim echilibru fizic si armonie la nivel spiritual. Efectul benefic al culorilor asupra organismului este potentat de imbinarea cromaticii cu muzica si dansul euritmic, armonios. Se ajunge, astfel, la o veritabila terapie prin arta, o inedita celebrare a vietii prin culoare, muzica si dans.
Despre importanta intelegerii utilitatii terapiei prin culoare, despre rolul si semnificatia culorii in viata fiecaruia dintre noi, dar si despre cum ne pot ajuta culorile sa ne reechilibram energetic vom afla de la invitata serii, Elena Ignat. Pe numele ei spiritual RazaRa, Elena Ignat este Maestru International Extrasens si binecunoscut terapeut holistic. Cu o activitate deosebit de bogata, in tari precum Germania, Austria, Italia, Elvetia sau Statele Unite ale Americii, Elena Ignat a creat si dezvoltat o noua forma de arta sprirituala: pictura terapeutica pe sticla si pe alte materiale naturale. Contemplarea acestor picturi activeaza cele sapte chakre, glandele endocrine si organele aferente, fiind o invitatie la o calatorie catre fiinta noastra launtrica. Dupa cum afirma chiar artista Elena Ignat, Fiecare imagine este o terapie prin culoare si un mod de constientizare a importantei razelor cosmice ale spectrului solar asupra fizicului si psihicului uman. RazaRa este si autoarea volumului 12 ani si 11 luni de ucenicie langa fiul si Maestrul meu M., un remarcabil jurnal spiritual in care Elena Ignat a transpus o experienta de viata impresionanta, cu suferintele si bucuriile ei. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy