Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Din secretele antiaging


Din secretele antiaging

Email Imprimare

Miercuri, 29 februarie, incepand cu ora 18.00, va asteptam din nou in ShowRoom-ul nostru, pentru o noua intalnire din seria Miercurea Exotica. Tema pe care v-o propunem este una cat se poate de pasionanta: Cele 6 secrete antiaging si noua tehnologie. Care sunt aceste sase secrete si in ce masura ne pot ajuta tehnicile si tehnologia de ultima generatie sa atingem acest deziderat al societatii contemporane vom afla de la Maestrul Adrian Cranta, invitatul special al doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, amfitrioana evenimentului.

Relaxarea, somnul, meditatia, fitness-ul, nutritia si sexul sunt cele sase secrete antiimbatranire pe care ni le va impartasi profesorul taoist Adrian Cranta, Presedintele Asociatiei Romane de Tai Chi si Chi Kung si psiholog la centrul Fit for Life din Bucuresti, cu ocazia urmatoarei intalniri din seria Miercurea Exotica.
De formatie psiholog, Adrian Cranta este autorul mai multor lucrari pe teme de ezoterism si hipnoterapie si a numeroase articole publicate in reviste de specialitate. A studiat si practicat inca din copilarie o gama variata de discipline ezoterice, discipline sportive si arte martiale cu profesori renumiti, printre care ing. Valeriu Popa, sensei Fujita, prof. Wen Qi, prof. Chen Yu Yin, prof. Song Yong, maestrul Mantak Chia. Adrian Cranta se numara printre promotorii taoismului ca practica ezoterica in Romania, infiintand colectia de carti Alchimia interna taoista (2001). Din 1991, sustine conferinte, cursuri si training-uri pe teme precum optimizarea umana, autosugestia si relaxarea, hipnoza, medicina traditionala chineza. A organizat cursuri de ezoterism, Chi Kung, Tai Chi, Aikido si Tao cu diversi profesori asiatici, si, incepand din 2001, workshop-urile anuale ale maestrului Mantak Chia in Romania. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy