Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Seara dedicata secretelor antiaging, la Miercurea Exotica


Seara dedicata secretelor antiaging, la Miercurea Exotica

Email Imprimare

In ultima seara din februarie, ShowRoom-ul Exotique a fost din nou arhiplin, cu prilejul unei noi intalniri Miercurea Exotica. Ca sa intampinam primavara cum se cuvine si sa ne putem bucura din plin de zilele frumoase ce vor veni, negresit, chiar daca se lasa putin asteptate, echipa noastra a dedicat seara trecuta celor sase secrete antiaging, pe care ni le-a dezvaluit psihologul si profesorul taoist Adrian Cranta, invitatul special al doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique. 

Potrivit filosofiei taoiste, starea buna de sanatate si echilibrul interior sunt elementele fundamentale ale vietii. De-a lungul timpului, traditia taoista a dezvoltat o serie de metode prin care sanatatea si echilibrul pot fi obtinute prompt si eficient. Adrian Cranta, fondator al Asociatiei Romane de Tai Chi si Chi Kung si instructor certificat Universal Healing Tao, cu experienta si cunostinte vaste in domeniul medicinei traditionale chineze si taoiste, ne-a prezentat aseara cele sase tehnici antiimbatranire de baza, incluse in majoritatea programelor de cunoastere de sine, reintinerire, vindecare si dobandire a echilibrului interior: relaxarea, somnul, meditatia, muschiul PC, nutritia si sexul. Cei prezenti au putut afla, direct de la un specialist in domeniu, ce inseamna relaxarea si cat de mult conteaza capacitatea de a ne relaxa, chiar si la locul de munca. Maestrul Adrian Cranta ne-a reconfimat importanta alimentatiei sanatoase si cat mai naturale si ne-a explicat cum sa asociem alimentele pentru efecte maxime. O problema incitanta a fost cea a somnului si a importantei sale pentru buna functionare a organismului. Intalnirea Miercurea Exotica de seara trecuta ne-a ajutat sa patrundem tainele somnului si sa intelegem cum se manifesta si cum ne influenteaza fiecare faza de somn.
Seara s-a incheiat cu tombola cu premii surpriza, oferite de partenerii nostri, Planika, Decora, Corcova Roy&Damboviceanu si, bineinteles, de Exotique. Marele premiu a fost acordat chiar de invitatul special al serii, Adrian Cranta, constand intr-un curs gratuit de o luna la centrul Fit for Life

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy