Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Rasfat aromaterapeutic la inceput de primavara


Rasfat aromaterapeutic la inceput de primavara

Email Imprimare

Miercuri, 21 martie, de la ora 18.00, echipa Exotique va invita la o noua editie a intalnirilor din seria Miercurea Exotica. Va asteptam sa treceti pragul ShowRoom-ului nostru (Splaiul Unirii, numarul 96, sector 4, Bucuresti), pentru a petrece o seara cat se poate de placuta, dedicata magiei aromelor. Invitata doamnei Pusa Hack, amfitrioana evenimentului, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, este doamna doctor Angela Laur, medic dermatolog, specialist aromaterapeut si membru in Liga Aromaterapeutilor si Fitoterapeutilor de la Sankt Petersburg.

Valoarea bioenergetica a uleiurilor eterice este cunoscuta din cele mai vechi timpuri. Sunt mai bine de 6.000 de ani de cand uleiurile eterice au inceput sa fie folosite pentru proprietatile lor curative si purificatoare. In zilele noastre, odata cu redescoperirea beneficiilor acestor uleiuri avem sansa sa redobandim echilibrul perturbat de ritmul alert al societatii in care traim. Cu ocazia seminarului, doamna doctor Angela Laur ne va invata sa obtinem echilibrul energetic si armonia spirituala cu ajutorul uleiurilor esentiale, ne va arata cum ne putem purifica aura cu uleiuri eterice Vivasan si ne va dezvalui si cateva din secretele continute in sticlute.
Nu vor lipsi invitatii speciali, traditionala tombola si celelalte surprize de suflet pregatite pentru oaspetii Exotique de catre doamna Pusa Hack. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy