Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Despre stiinte spirituale integrate, la Miercurea Exotica


Despre stiinte spirituale integrate, la Miercurea Exotica

Email Imprimare

Aseara, in ShowRoom-ul Exotique, a avut loc o interesanta dezbatere pe teme spirituale. De aceasta data invitatul acestei intalniri din seria Miercurea Exotica a fost maestrul Alexandru Relu Culcea, fondator al Scolii de stiinte spirituale AIO.
Aceasta scoala, numita si Scoala Intregului, tine cont de stiinte spirituale diferite, pe care le impleteste in mod armonios, considerand ca acestea nu se contrazic, ci se completeaza si se confirma reciproc, fiind fatete ale aceleiasi cunoasteri universale. Scopul Scolii Intregului este, desigur, gasirea unei cai personale care sa duca la Divinitate.

Fondata in 2009, scoala ii invata pe doritori cum sa practice unele tehnici stravechi de imbunatatire a vietii corporale si spirituale, printre care Feng Shui, Reiki, Tao, radiestezie si cristaloterapie. Acestea ne pot ajuta in activitatile noastre de zi cu zi, facandu-ne mai buni, mai sanatosi, mai optimisti, mai increzatori in noi insine. Invitatul Exotique de ieri, Alexandru Relu Culcea, este maestru profesor de Reiki tibetan, de Reiki Usui, Karuna Reiki, Feng Shui Vastu si Business Feng Shui. Are studii de tehnica radianta, Tao, astrologie, este infoenergetician expert radiestezist.
Ca de obicei, publicul seratei organizate in ShowRoom-ul Exotique s-a aratat foarte interesat de temele propuse, mai ales ca este vorba de lucruri care pot imbunatati viata oricui si de o prezentare facuta de un specialist, de care nu avem parte oricand. Evident, una din atractiile serii a fost si tombola, deja traditionala. De aceasta data, premiile au fost oferite de Exotique, de Charme D'Orient, acestea constand in obiecte de decoratiuni si cosmetice cu ulei de argan, dar si de Sistelse si, bineinteles, de invitatul special al serii, Alexandru Relu Culcea, constand in tratamente si cursuri gratuite de Reiki la Scoala de stiinte spirituale AIO

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy