Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Pregatiri de vacanta


Pregatiri de vacanta

Email Imprimare

Miercuri, 6 iunie, incepand cu ora 18.00, va dam intalnire in ShowRoom-ul Exotique (Splaiul Unirii, numarul 96, sector 4, Bucuresti), la Miercurea Exotica. Desi vara nu si-a intrat inca pe deplin in drepturi, va propunem o discutie despre cum putem face fata la valul de caldura care, fara indoiala, nu ne va ocoli nici anul acesta. Invitatul doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietara magazinelor Exotique, este o mai veche cunostinta a publicului nostru, psihologul Adrian Cranta, fondatorul Asociatiei Romane de Tai Chi si Chi Kung, instructor certificat Universal Healing Tao.

Cat de curand, probabil, vom exclama cu totii, asemenea personajului dintr-o binecunoscuta schita caragialiana, Caldura mare, mon cher! Ca sa nu fim luati pe nepregatite, este bine sa facem o recapitulare sau, dupa caz, sa invatam care sunt exercitiile si metodele de adaptare a corpului la temperaturile ridicate. Este esential sa stim cum putem evita o serie de probleme de sanatate care ne-ar putea strica vacanta: ametelile, durerile de cap, excesul de nervozitate, insomnia, infarctul, accidentele cerebrale. De asemenea, trebuie sa fim informati cu privire la riscurile expunerii la soare si sa stim cum ne putem proteja eficient de radiatiile solare.
Despre toate acestea ne va vorbi invitatul special al serii, psihologul Adrian Cranta, autorul mai multor lucrari pe teme de ezoterism si hipnoterapie si a numeroase articole publicate in reviste de specialitate. Adrian Cranta se numara printre promotorii taoismului ca practica ezoterica in Romania, infiintand colectia de carti Alchimia interna taoista (2001). Din 1991, sustine conferinte, cursuri si training-uri pe teme precum optimizarea umana, autosugestia si relaxarea, hipnoza, medicina traditionala chineza. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy