Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Eveniment aniversar, Exotique Open Day


Eveniment aniversar, Exotique Open Day

Email Imprimare

Miercuri, 23 octombrie, Exotique va marca implinirea a 10 ani de existenta pe piata romaneasca printr-un eveniment cu totul deosebit. Un deceniu de avangarda in designul de interior merita o sarbatoare pe masura, cu invitati speciali si cu un program pe masura.
Brandul Exotique, creat si lansat cu succes de catre doamna Pusa Hack, a devenit un veritabil trendsetter pe piata de mobilier, decoratiuni si accesorii din Romania. Colectiile si piesele propuse publicului de la noi au fost intotdeauna cu totul speciale - unele inedite, altele unicat, unele de colectie, altele accesibile oricui. Materialele de calitate, esentele de lemn exotice si decoratiunile deosebit de creative au starnit aprecierea a nenumarati iubitori de frumos, printre care se numara si o serie de vedete autohtone.

Miercuri, toti cei care apreciaza mobilierul de calitate, piesele unicat si exotice, aduse de pe taramuri asiatice, sunt invitati la evenimentul aniversar Exotique Open Day, care va avea loc in showroom-ul Exotique (Splaiul Unirii, nr. 96, Sector 4, Bucuresti), incepand cu ora 12.00.Printre invitatii speciali se numara reprezentanti ai Casei Regale Romane, decanul Facultatii de Arhitectura, Iulian Moldovan (presedintele Asociatiei Clubul Roman de Mobila), Adina Buzatu, Liza Panait, Ruxandra Dragomir, Anamaria Prodan, Andreea Banica etc. Evenimentul va prezentat de Pusa Hack si Catalin Botezatu. Vor vorbi, de asemenea, prof. univ. dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, membrii ai Parlamentului Romaniei, specialisti in design interior, arhitectura si Feng Shui.
Iata si programul acestei intalniri de suflet intre cei care reprezinta brandul Exotique si publicul lor.
De la ora 12.00, dupa primirea invitatilor, vor fi prezentate noile colectii, in premiera pe piata romaneasca. Este vorba despre Industrial Collection – elemente ale epocii industriale, din otel si fier forjat, care al zilelor noastre au devenit un trend in designul interior; New Indian Collection – noile piese aduse din India, care propun culori puternice in tandem cu tonuri discrete; Leather & more – o colectie de lux care cuprinde canapele si fotolii din piele pentru living si birou.
De asemenea, oaspetii vor avea parte de unele super-oferte, valabile doar in ziua evenimentului.
La ora 17.00 va avea loc o conferinta de presa.
De la ora 18.00 oaspetii vor participa la un cocktail, alaturi de invitati de marca. Vor fi multe surprize, chiar si un tort aniversar, iar scriitoarea Chris Simion va citi o nuvela proprie, 10 trepte, scrisa special pentru acest eveniment.
La ora 19.00, doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, va sustine un scurt discurs pentru invitati.
Spre finalul evenimentului vor fi extrase premiile-surpriza ale tombolei organizate cu aceasta ocazie.
Partenerii evenimentului sunt DeCoRa Design, Depot 96, Musette, Planika, blu Concept, Lounge Cafe Lolly Pop, decoflora.ro, Charme d’Orient, Feng Shui Barnett & Partners, Ayurveda Luxury Spa, Domeniile Ostrov.
Pentru detalii si inscrieri, intrati pe pagina de facebook a evenimentului sau pe www.exotique.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy