Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :


O seara exotica

Email Imprimare

Ieri a fost o zi cu totul speciala pentru magazinul Exotique. Aniversarea de 10 ani de existenta pe piata romaneasca a fost marcata printr-un eveniment deosebit, Exotique Open Day, care s-a derulat in showroom-ul de pe Splaiul Unirii. Ziua portilor deschise a inceput prin prezentarea noilor colectii, printre care o inedita Industrial Collection, cu piese de mobilier si accesorii avand un design inspirat din elementele industriale de odinioara. A fost apoi o conferinta de presa, dupa care a urmat cocktail-ul, un speech al doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, si o tombola cu premii-surpriza. Practic, un program complet, care a avut tot ce trebuie.

Alaturi de doamna Pusa Hack, evenimentul a fost prezentat de creatorul de moda Catalin Botezatu, care a fost alaturi de Exotique inca de la inceputuri. Printre invitatii speciali care au onorat acest eveniment ce marcheaza un deceniu de avangarda in designul de interior s-au numarat reprezentanti ai Casei Regale, diplomati, parlamentari si oameni politici, oameni de afaceri si vedete. Domnul Radu Ghina, Reprezentantul Casei Regale a Romaniei, prof. dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relatii Internationale si Cooperare Economica, senatorul Ionel Agrigoroaie, doamna Chris Simion, binecunoscut regizor de teatru, si Cristi Brancu sunt doar cativa dintre cei care au vorbit in cadrul evenimentului. Atmosfera calda si relaxata, dar in acelasi timp plina de viata si entuziasm spune multe despre aura benefica pe care brandul Exotique o creeaza in jurul sau.
Imbracata intr-o tinuta extrem de eleganta, admirata de toata lumea, doamna Pusa Hack, cea care, in urma cu 10 ani a avut curajul de a deschide noi drumuri in designul de interior, aducand in Romania piese de mobilier si decoratiuni cu totul inedite si speciale, din tari asiatice indepartate, a tinut sa ofere prietenilor si fanilor brandului Exotique o seara memorabila. Si a reusit pe deplin! Alaturi de oaspeti, numerosii reprezentanti ai presei de specialitate si ai televiziunilor au atestat faptul ca aceasta gala aniversara a fost un eveniment cu o semnificatie importanta.
Invitatii speciali care ne-au onorat cu prezenta au fost numerosi: reprezentantii Casei Regale a Romaniei, diplomatii Yan Jianwu, Consilierul Cultural al Ambasadei Republicii Populare Chineze in Romania, El Mouatamid Radouan, presedintele Asociatiei Romano-Marocane pentru Cultura si Dezvoltare, Cunningham Jim, atasatul comercial al SUA in Romania, domnul Mihai Prundianu, decanul Facultatii de Arhitectura, domnul Iulian Moldovan, oameni de afaceri si vedete ca Romanita Iovan, Adina Buzatu, Oana Turcu, Manuela si Cristian Tantareanu, Liza Panait, Monica Tatoiu, Ion Haiduc, Geta Voinea, Luana Ungureanu, Iulia Tudorache, Nora Seroussi, Diana Visan, Ion Oncescu, Nadia si Mihai Popescu, Stelian Milu, Elena Stanescu, Iulia Preda, Marina Coanda Bundoc, Denisa Nechifor, Elena Osteaca, Doru Iuga, Monica Iagar, Nelly Nastase, Cristian Voicu, Sorin Marcus, Laurentiu Solomon, Csilla Negoita, Andrei Pitis, specialistii în design interior, arhitectura si Feng Shui, parlamentarii, oamenii politici si jurnalistii prezenti, alaturi de numerosi fani Exotique.
Printre partenerii care au tinut sa ofere cadouri s-au numarat companii si branduri precum Catalin Botezatu, Emidale, Planika, One Club, Caffee LollyPop, restaurantul Bellini, Musette, Depot 96, Blu Concept, Decora Design, arh. specialist Feng-Shui Cristina Groza, DecoFlora, Organo Gold Coffee, Domeniile Ostrov, Bordellos, Houston Dental Clinic, Charme d'Orient, Corbeanca Planet, Open Sound, Manasra Sweets, restaurantul Vatra Neamului, Casa Panciu, Ayurveda Luxury Spa, Chic Room Studio, Beauty Water Q10, DNB – p.r.n. Event si Marocco De l'Argan.
Cu toate ca produsele pe care le propune sunt mai pretentioase, datorita calitatii inalte, exotismului si, de multe ori, unicitatii lor, brandul Exotique a reusit sa traverseze cu bine perioada de criza economica. Putine business-uri autohtone din domeniul mobilierului se pot lauda cu o asemenea performanta. Nu doar ca a rezistat, dar Exotique a reusit chiar sa deschida, de curand, un nou magazin, intr-o zona cu pretentii, Pipera. Iar succesul se datoreaza, desigur, increderii pe care clientii fideli o au in acest brand si care i-au fost mereu alaturi.
Cu siguranta, Exotique isi va continua drumul de succes, ne va surprinde mereu cu noi si noi colectii de mobilier, decoratiuni si accesorii. Un veritabil trendsetter in designul interior, Exotique ne va propune mereu lucruri inedite, unele mai clasice si elegante, altele mai avangardiste, care ne vor face locuintele mai frumoase. Entuziasmul doamnei Pusa Hack si sustinerea tuturor celor care aleg produsele exotice ale brandului reprezinta o garantie pentru viitor.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy