Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Exotique Showroom-ul Exotique a fost gazda unui ritual samanic autentic


Showroom-ul Exotique a fost gazda unui ritual samanic autentic

Email Imprimare

Marti, 13 mai, in showroom-ul Exotique a avut loc evenimentul Shamanism in viata de zi cu zi. Asa cum ne-a obisnuit, doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, ne propune activitati cu totul neobisnuite, exotice, magice, pline de farmec, precum si de invataminte interesante. Mai presus insa de lucrurile pe care le putem invata cu aceste ocazii, evenimentele Exotique sunt veritabile experiente de viata, care merita din plin sa fie traite.

Numerosii participanti au avut parte de un ritual samanic in toata regula, sustinut de catre samanul Alexander-Northern Deer, vindecator, fondator al scolii spirituale Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale. Calatoria samanica, o practica foarte veche a oamenilor de pe toate continentele, a avut drept scop familiarizarea celor prezenti cu anumite tehnici de vindecare utilizate de samanii de pretutindeni, din Nepal pana in Australia si din Alaska pana in America de Sud.
Desigur, ambianta exotica asigurata de mobilierul Casei Exotique, care provine in general din indepartate tari asiatice si care cuprinde o multime de piese de colectie, din lemn masiv, originale, a facut ca aceasta experienta inedita sa fie cu atat mai cuprinzatoare.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy