Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Fiti frumoase, alaturi de noi!


Fiti frumoase, alaturi de noi!

Email Imprimare

Am plecat la drum deja din 1990, cu entuziasm si incredere, un mic colectiv de specialisti, cu o bogata experienta in cosmetica, din dorinta de a va putea oferi produse naturale de calitate, la preturi cat mai convenabile. Dupa primul produs, samponul cu urzica si mesteacan, care se fabrica si astazi, am fost fericiti sa va putem oferi noi si noi produse pe baza de extracte naturale. Incurajati de modul in care le-ati primit, am reusit sa crestem incet, dar sigur, reusind sa va oferim produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, produse solare, precum si pentru ingrijirea si infrumusetarea parului. Venind in intampinarea dumneavoastra, in fiecare an, cu noi propuneri, suntem astazi in situatia de a va putea oferi peste 100 de produse, care ne-au adus bucuria de a fi apreciate de dumneavoastra.
Ne straduim in permanenta sa va venim in intampinare cu noi si noi produse de cea mai buna calitate. Si, daca nenumaratele premii si distinctii obtinute la diferite targuri si expozitii i-au onorat cu adevarat pe specialistii nostri, cea mai de seama satisfactie a noastra o reprezinta interesul si aprecierea dumneavoastra.
Exporturile realizate in Italia, Grecia, Spania, Elvetia, Maroc sau Emiratele Arabe Unite ne-au imbogatit experienta si ne-au ajutat sa imbunatatim si mai mult calitatea produselor noastre, pentru care ne-am straduit sa respectam toate standardele de calitate nationale si europene. In acelasi timp, am depus un efort sustinut pentru a creste productivitatea si eficienta in toate sectoarele, astfel incat sa va putem oferi cele mai bune preturi.
Am simtit in permanenta nevoia de a va simti cat mai aproape de noi, de a va putea informa direct si de a va auzi parerile, sugestiile si doleantele. Tocmai pentru a reusi sa facem ca acest dialog sa fie cat mai viu si mai direct, am luat initiativa de a deschide acest blog, pe care va asteptam si speram sa fiti mereu alaturi de noi.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy