Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Virtutile galbenelelor


Virtutile galbenelelor

Email Imprimare

Originare din sudul si centrul Europei, galbenelele reprezinta una dintre principalele plante traditionale in ingrijirea pielii, fiind ideale pentru pielea sensibila, inclusiv in cazul copiilor. Datorita rezultatelor excelente obtinute in ingrijirea pielii, dermatologii aproape ca le considera un important rival al clinicilor de chirurgie estetica, doar cateva picaturi de extract de galbenele putand face adevarate miracole. In Antichitate si in Evul Mediu li se atribuiau calitati magice, considerandu-se ca, aidoma unui alchimist care transforma metalele in aur, galbenele ar avea puterea sa confere pielii o frumusete nemaivazuta si sa te protejeze de spiritele malefice.
Ele reprezinta o importanta sursa de flavonoide, carotenoizi, substante proteice, rasini, uleiuri volatile, saponine, fermenti, mucilagii, saruri organice, dar si o importanta sursa de vitamina C. Bio-flavonoidele continute in florile de galbenele reprezinta un important factor de reducere a fragilitatii vaselor de sange capilare, fiind astfel eficace si pentru tratarea pielii cuperozice si pentru o mai buna irigare a tesutului dermic. Datorita continutului bogat in substante proteice si in vitamine, acestea hranesc pielea, mentin echlibrul hidric si ii confera o catifelare naturala.
Galbenelele reprezinta un excelent cicatrizant si antiinflamator, grabind epitelizarea si asigurand o cicatrizare estetica. In plus, ele au un puternic efect antiseptic, antibacterial, antimicrobian, antimicotic si antifungic. Deja din vechime erau folosite pentru tratarea inflamatiilor dermice, vanatailor, ranilor si arsurilor, degeraturilor, infectiilor, acneii si eczemelor. Dar, inainte de toate, galbenelele ne hidrateaza si ne hranesc pielea, tonificand-o si refacand circulatia capilara, intarind si regenerand vasele de sange.
Cercetarile echipei noastre de la Gerocossen au fost orientate tot timpul pentru a identifica acele combinatii optime care sa ne permita sa potentam toate aceste calitati ale galbenelelor, pentru a va putea oferi produse cu maxima eficacitate. Astfel, in gama produselor Gerocossen Natural, galbenelele au fost incluse in formula cremei anticearcan, a celei pentru ten sensibil si cuperozic si in cea contra vergeturilor, dar si in lotiunea tonica si in demachiantul purificator si masca nutritiva. Sunt produse de o calitate deosebita si o eficacitate testata si demonstrata care nu au cum sa va dezamageasca.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy