Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :


Un dus pe cinste

Email Imprimare

A venit canicula mai devreme decat ne-am fi dorit! Dupa o zi de munca prin praful si arsita orasului, parca nu-ti mai poti dori nimic altceva decat un dus racoritor. Pielea deja sensibila dupa excesul de transpiratie suporta insa mereu mai greu duritatea sapunului si chiar pe cea a apei, cu excesul ei de clor si cu un pH nu tocmai adecvat. De aceea, v-am pregatit doua noi geluri de dus. Cu ele, fiecare dus va fi un adevarat rasfat pentru pielea dumneavoastra. Cu ingredientele naturale, special alese, ele va confera o senzatie de prospetime si de confort ce va reda tonusul si buna dispozitie. Dupa un asemenea dus pe cinste sunteti gata din nou sa va apucati de treaba, pline de incredere si de entuziasm, pentru ca, odata ajunse acasa, mai aveti o multime de lucruri de facut...

Va recomandam gelul de dus-crema cu noua formula 2 in 1, pe baza de masline si lamaie, care hidrateaza, netezeste si reimprospateaza pielea mai repede decat va puteti imagina, chiar in timpul dusului. Si asta nu e tot! Mirosul placut al ingredientelor naturale va confera o senzatie de prospetime si de buna dispozitie pentru care ati putea fi invidiata de oricine.

V-am pregatit si un al doilea gel de dus-crema, cu piersica si avocado, care confera pielii catifelare, finete si o adevarata senzatie de confort. Pielea se va simti rasfatata si revigorata. Si, mai presus de toate, datorita si pH-ului neutru, ocrotita si protejata.
Cu noile geluri de dus Gerocossen puteti intampina vara cu incredere si cu un entuziasm contagios, ale caror rezultate cu siguranta nu vor intarzia sa se vada.




Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy