Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Rasfata-te cu untul de corp Herbals!


Rasfata-te cu untul de corp Herbals!

Email Imprimare

Dupa o zi obositoare ai vrea sa fi rasfatata, tanjesti dupa o mangaiere delicata, ca o boare de vant, ca atingerea unei petale de floare. Dusul te revigoreaza, iti reda prospetimea pielii, dar parca tocmai acum incepi sa simti mai mult nevoia adevaratului rasfat…
De aceea, am creat, in cadrul gamei Gerocossen Herbals, si untul de corp cu masline si lamaie, cu un continut de 5% unt de shea, care hidrateaza intens, hraneste si catifeleaza pielea. Este o blanda mangaiere care ii confera pielii o noua tinerete. Formula imbogatita cu extract de lamaie si ulei de masline, improspateaza, confera fermitate si mentine supletea pielii. Este o binefacere pe care pielea dumneavoastra o merita din plin!
Daca sunteti insa intr-o zi in care simtiti si nevoia unui parfum revigorant care sa va incante cu intreaga aroma a fructelor proaspete si pline de vitalitate, puteti opta pentru untul de corp cu piersica si avocado, care imbina, de asemenea, untul de shea, in aceeasi generoasa concentratie de 5%, cu extractul de piersica si avocado. Asocierea acestor ingrediente naturale si atat de nutritive catifeleaza pielea si ii confera o suplete de vis, iar pe dumneavoastra va rasfata cu atat de revigorantul parfum de piersica.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy