Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Grepfrutul, un fruct minune


Grepfrutul, un fruct minune

Email Imprimare

Despre grepfrut, originar din Malaezia, pe numele stiintific Citrus maxima sau Citrus grandis, se spune ca era cultivat in China cu mai bine de 2000 ani i. H. Europenii, mai exact spaniolii, l-au descoperit de-abia in secolul al XII-lea si, de atunci, intreaga lume occidentala ii recunoaste in unanimitate proprietatile incontestabile. Grepfrutul este extrem de bogat in vitamina C: contine aceeasi cantitate precum portocala, insa de doua ori mai putin zahar. Este si o sursa de vitamina A, care favorizeaza cresterea oaselor si a dintilor, contribuind, totodata, la mentinerea aspectului sanatos al pielii.

De-a lungul timpului, grepfrutului i s-au atribuit numeroase virtuti medicinale, printre care favorizarea digestiei si purificarea organismului. Grepfrutul este si un aliat de incredere in curele de slabire, avand un important efect antioxidant, esential in reducerea incidentei bolilor cardiovasculare si a cancerelor. Consumul zilnic de grepfrut asigura sanatatea gingiilor si previne bolile aparatului digestiv.
In industria cosmetica, grepfrutul este fructul care face diferenta. Datorita continutului ridicat de exfolianti naturali, grepfrutul contribuie la mentinerea aspectului tanar al pielii, eliminand celulele moarte si reducand excesul de sebum.
Gama Pure Skin a companiei noastre, Gerocossen, special creata pentru a combate acneea, contine trei produse din care grepfrutul este un ingredient nelipsit. Lotiunea purificatoare Pure Skin elimina excesul de sebum si impuritatile, inchide porii si reduce, totodata, tendinta de formare a cosurilor. Dupa curatarea temeinica a tenului, se poate aplica gelul antiacneic Pure Skin, care vindeca tesutul afectat. Crema Stop Sebum absoarbe excesul de sebum pe parcursul intregii zile, conferind tenului un aspect catifelat, luminos si, cel mai important, sanatos. (Foto: Fotolia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy