Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Uleiul de ricin, esential pentru un par frumos si sanatos


Uleiul de ricin, esential pentru un par frumos si sanatos

Email Imprimare

Uleiul de ricin este extras dintr-un arbust ce creste in Brazilia, India si cateva tari africane. Este folosit mai ales in ingrijirea pielii si pentru masaj, dar este recunoscut si pentru efectele benefice asupra parului, genelor, sprancenelor si unghiilor.
Mirosul destul de puternic al uleiului de ricin poate incomoda persoanele mai sensibile, insa, in combinatie cu alte uleiuri, uleiul de ricin este recomandat in tratamentul plagilor si al durerilor musculare. De altfel, uleiul de ricin poseda excelente proprietati care contribuie la sanatatea pielii si a unghiilor: catifeleaza pielea si confera unghiilor luciu si rezistenta.
Genele lungi si dese au fost intotdeauna considerate un apanaj al feminitatii, iar femeile au incercat, de-a lungul timpului, metode dintre cele mai diverse pentru a-si spori astfel farmecul. Un ajutor de nadejde in acest sens este uleiul de ricin: folosindu-va de o periuta pentru mascara, aplicati ulei de ricin pe gene, in fiecare seara, timp de aproximativ o luna, pentru a obtine, in mod natural, genele la care visati. Uleiul de ricin inlocuieste cu succes si laptele demachiant.

Pentru hranirea parului uscat si pentru intarirea parului fragil, se recomanda baia de ulei de ricin. Uleiul se aplica pe varfuri si se lasa sa actioneze pe parcursul noptii. Parul se infasoara intr-un prosop cald, iar in ziua urmatoare se clateste. In afara proprietatilor hranitoare si revitalizante, uleiul de ricin acclereaza cresterea parului.
Mai ales acum, dupa o vara caniculara in care parul a fost intens expus radiatiilor solare, ar fi bine sa utilizati produse de ingrijire capilara pe baza de ulei de ricin. Compania noastra, Gerocossen, vine in intampinarea acestei nevoi, oferindu-va samponul din gama Activa Plant, special conceput pentru protectia solara. Uleiul de ricin este unul dintre principalele ingrediente ale acestui produs, alaturi de vitamina E si provitamina B5. Samponul Activa Plant pentru protectie solara actioneaza delicat asupra parului afectat de expunerea indelungata la soare, regenerandu-l si conferindu-i luciu si elasticitate. Filtrul UV inclus in compozitia acestui sampon protejeaza structura si culoarea parului de agresiunea radiatiilor solare.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy