Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Uleiul de masline, o vedeta a industriei cosmetice


Uleiul de masline, o vedeta a industriei cosmetice

Email Imprimare

Uleiul de masline poate fi considerat, pe buna dreptate, o adevarata vedeta a industriei frumusetii. In cosmetica, uleiul de masline este o mina de aur, cu nenumarate efecte benefice, atat asupra pielii, cat si asupra parului sau a unghiilor. In plus, uleiul de masline este vazut ca o arma imbatabila impotriva imbatranirii tenului.

Nu numai nutritionistii lauda virtutile uleiului de masline, ci si dermatologii, care insista asupra actiunii sale antioxidante, datorata continutului bogat in vitamine. Binefacerile uleiului de masline sunt multiple. Este in acelasi timp un medicament, un aliment si un ingredient de pret in cosmetica. Efectele benefice ale uleiului de masline pentru sanatate au fost evidentiate inca din Antichitate, de autori precum Hipocrate sau Plinius. Datorita proprietatilor sale calmante, uleiul de masline este ideal pentru masaj.
Parul uscat, degradat din cauza expunerii la soare, la vant si la poluare isi regaseste sanatatea tot cu ajutorul uleiului de masline. Inainte de spalare,  aplicati pe par un amestec facut dintr-un galbenus de ou, ulei de masline, putina bere si zeama de lamaie. Merita! Parul isi va redobandi stralucirea.
Despre uleiul de masline se crede ca poate face adevarate miracole in cosmetica, mai ales atunci cand este utilizat in asociere cu alte ingrediente, precum lamaia sau mierea, alte elemente care si-au castigat de-a lungul timpului reputatia de antioxidanti puternici. In plu, datorita vitaminei E, uleiul de masline combate formarea radicalilor liberi, responsabili de imbatranirea pielii.
Pentru persoanele care se confrunta cu neplacuta problema a acneei sau cu diferite eczeme, uleiul de masline este un remediu natural care nu da gres, hranind pielea in profunzime si tonificand-o.
Tenul uscat are si el nevoie de hidratarea conferita de uleiul de masline, de aceea numeroase produse din gama Gerocossen Natural, precum laptele demachiant pentru ten uscat sau demachiantul purificator si masca nutritiva  2 in 1 au in compozitie pretiosul ulei de masline. Pielea corpului nu trebuie nici ea neglijata, asa ca un lapte hidratant pentru corp, cu ulei de masline, miere si Aloe Vera este ideal pentru ingrijirea zilnica. Pastrarea elasticitatii si a fermitatii pielii amenintate de inesteticele vergeturi va fi si ea doar o amintire daca veti folosi, cu regularitate, crema contra vergeturilor, care, pe langa uleiul de masline, mai are in compozitie avocado, vitamina E si miere. (Foto: Stock.XCHNG)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy