Joi, 18 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Musetelul, secretul parului stralucitor


Musetelul, secretul parului stralucitor

Email Imprimare

Din varietatea de plante folosite din cele mai vechi timpuri pentru ingrijirea parului, musetelul este, probabil, cea mai populara dintre ele. Potrivit oricarui tip de par, musetelul nu numai ca ii intretine sanatatea, ci are si capacitatea de a il regenera, conferindu-i stralucirea mult visata.

Infuzia de musetel, aplicata pe par dupa samponare, il limpezeste, facandu-l mult mai usor de pieptanat. Spalarea parului cu sampon pe baza de musetel are rezultate benefice atat in cazul parului normal, cat mai ales pentru parul uscat si casant. Iata cum va puteti rasfata parul, la domiciliu, cu o samponare naturala: timp de 20 de minute, pregatiti o infuzie din cateva linguri de musetel, strecurati si amestecati cu putin sampon, de preferinta tot pe baza de musetel. Pentru un efect maxim, adaugati si 2-3 picaturi de ulei esential de musetel. Samponati bine parul.
Nu de putine ori, atunci cand vrem sa facem o schimbare in look-ul personal, ne oprim atentia asupra parului. Este firesc sa ne dorim sa facem schimbari de acest gen, cu conditia sa folosim vopsele de par de calitate, precum cele din gama Color Plus de la Gerocossen, sau sa apelam la o reteta naturala, cum este si cea de mai jos.
Musetelul este planta care, prin excelenta, confera parului luminozitate. Utilizat zilnic, musetelul ajunge sa deschida complet parul saten, transformandu-l in par blond. Asadar, cateva aplicari de decoct de musetel, din cand in cand, vor da parului dumneavoastra nuante luminoase. Pentru decoct, aveti nevoie de doua linguri de flori de musetel, 300 ml apa minerala si sucul de la o jumatate de lamaie. Amestecati musetelul cu apa minerala, apoi puneti la incalzit. Lasati amestecul sa fiarba, apoi mai tineti-l la foc mic timp de zece minute. Dupa ce decoctul s-a racit complet, strecurati-l, pentru ca lotiunea sa fie cat mai pura. Adaugati sucul de lamaie. Dupa spalare, aplicati amestecul pe par. Cu cat veti utiliza decoctul mai des, cu atat culoarea parului dumneavoastra se va deschide mai mult.
Din gama Activa Plant a companiei noastre, Gerocossen, nu putea sa lipseasca, evident, musetelul, pe care l-am inclus in formula samponului pentru par normal. In combinatie cu urzica, musetelul mentine sanatatea si stralucirea parului. In plus, complexul de vitamine si bioflavonoide tonifica si hranesc firul de par. Prin actiunea sa antiseptica si calmanta, musetelul protejeaza parul de agresiunile din mediu.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy