Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Benzile cu ceara sau epilarea simpla si eficienta


Benzile cu ceara sau epilarea simpla si eficienta

Email Imprimare

Considerat un criteriu important de seductie, atat de femei, cat si de barbati, epilarea a devenit, de-a lungul timpului, un adevarat fenomen... Fie ca ne pregatim pentru o intalnire, sa mergem la plaja sau pur si simplu vrem sa ne simtim bine in pielea noastra, suntem mereu in cautarea metodei ideale de epilare. V-ati putea gandi ca epilarea cu ceara se apropie mai mult de tortura, insa chinul se reduce vizibil daca veti folosi benzile cu ceara. Nici macar nu trebuie incalzite!

Epilarea cu ceara este una dintre cele mai populare metode de epilare. Aproximativ 40% dintre femei apeleaza la aceasta metoda pentru a scapa de parul nedorit care, utilizand lama de ras sau cremele depilatoare, sfarseste prin a-si face din nou aparitia dupa cateva zile. Datorita epilarii cu ceara, putem sta linistite pana la 3 saptamani, aceasta eficacitate asigurand, de altfel, succesul metodei.
Ceara pentru epilare este disponibila in doua variante, calda sau rece, sub diferite forme, toate adaptate fiecarui tip de piele. Ar fi chiar greu ca dintr-o gama atat de variata sa nu ni se potriveasca nimic.
Recomandata acelora dintre noi care sunt mai sensibile la caldura sau care au probleme circulatorii, ceara rece este disponibila sub forma de benzi subtiri care se aplica direct pe piele. Principiul de actiune a benzilor cu ceara este cat se poate de simplu: benzile de ceara se aplica pe piele in sensul de crestere a parului, se netezesc, apoi se trag brusc in sensul invers cresterii parului. S-ar putea sa fie nevoie de o a doua aplicare a benzii pentru un rezultat impecabil. Le puteti folosi atat pentru picioare, cat si pentru alte parti ale corpului (zona axilara sau zona inghinala).
Cu o formula realizata in general pe baza de rasini naturale, ceara are drept functie principala smulgerea firului de par, pentru a-i intarzia pe cat posibil cresterea. Insa ceara ajuta si la combaterea dezvoltarii firelor de par sub piele si a aparitiei neplacutelor cosuri. Senzatia de durere specifica acestei metode scade treptat pe masura ce firele de par devin mai fine, iar pielea noastra se obisnuieste cu ea. Spre deosebire de alte metode de epilare, pentru epilarea cu ceara firele trebuie sa fie suficient de lungi pentru ca procedura sa fie eficienta.
Igiena este un aspect fundamental, indiferent de metoda de epilare la care apelati. Se recomanda ca zonele pe care doriti sa le epilati sa beneficieze in prealabil de un gomaj. De asemenea, mainile ar trebui dezinfectate pentru a evita riscurile aparitiei unor infectii. Dupa epilare, pielea trebuie curatata bine de resturile de ceara. Este bine de stiut ca atunci cand va epilati cu ceara indepartati celulele superficiale de pe piele, ceea ce poate determina o uscare a epidermei. De aceea este bine ca dupa epilare sa folositi o lotiune calmanta, de preferinta pe baza de Aloe vera. Cel mai bine este sa feriti pielea proaspat epilata de expunerea la soare, deodorante, parfumuri sau alte produse alcoolizate care agreseaza si irita epiderma.
Recent, gama produselor de epilare a companiei noastre, Gerocossen, s-a imbogatit cu trei noi produse: benzile depilatoare pentru corp, de acum disponibile in doua variante atragatoare, cu parfum de mure si de piersici, si benzile depilatoare pentru fata. Toate benzile de epilare Gerocossen sunt pe baza de ceara naturala, ale carei proprietati sunt valorificate in cosmetica de mii de ani. Benzile de epilare Gerocossen sunt insotite de servetele post-depilare, cu Aloe vera, ideale pentru a indeparta resturile de ceara, calmand si hidratand pielea.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy