Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Cadouri de la Gerocossen - casetele Natural


Cadouri de la Gerocossen - casetele Natural

Email Imprimare

Au mai ramas doar cateva saptamani pana la Craciun si Anul Nou, iar alegerea cadourilor potrivite pentru cei dragi nu ar trebui lasata pe ultima suta de metri. Gerocossen va da o mana de ajutor, propunandu-va nu una, ci patru casete-cadou cu produse din gama Natural. Indiferent pe care dintre ele o veti alege, cu siguranta va fi o surpriza placuta pentru persoana care o va descoperi sub brad!

Gama Gerocossen Natural reuneste produse adaptate fiecarui tip de ten. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta gama este realizata pe baza unor ingrediente naturale care nu mai au nevoie de nici o prezentare, pentru ca, de-a lungul timpului, si-au dovedit efectele benefice asupra sanatatii tenului: miere, Aloe vera, coenzima Q10, vitamina A si vitamina C. Complexul natural de miere si Aloe vera, asociat cu cele doua vitamine si coenzima Q10, ajuta pielea sa isi mentina elasticitatea si stralucirea.
Intr-o caseta-cadou Natural am inclus laptele demachiant 3 in 1 si crema antirid de zi, doua produse ideale pentru ingrijirea zilnica a tenului. O alta caseta-cadou Natural contine crema antirid de zi si crema antirid de noapte. La fel de bine, puteti alege caseta-cadou ce include crema nutritiva si crema antirid de zi sau pe cea care contine crema hidratanta pentru ten uscat si crema nutritiva.
Fiecare caseta este completata fie de un sirag de margele, fie de o esarfa, care vor spori farmecul persoanei dragi in seara de Craciun sau la petrecerea dintre ani.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy