Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Doua noi surprize Gerocossen Natural cu laptisor de matca


Doua noi surprize Gerocossen Natural cu laptisor de matca

Email Imprimare

In prag de sarbatori, Gerocossen v-a pregatit inca doua surprize din aceeasi gama Natural cu laptisor de matca: doua noi casete cadou, in care veti gasi, alaturi de laptele demachiant, crema hidratanta de zi pentru ten uscat si sensibil si crema antirid de zi.
Pielea deshidratata este mult mai vulnerabila la factorii externi agresivi, iar sezonul rece, cu vanturile si gerurile sale, nu face nici el exceptie. Nu trebuie sa uitam ca este mult mai usor sa previi decat sa tratezi! De aceea, trebuie sa avem grija de tenul nostru in permanenta, pentru ca procesul de imbatranire si de pierdere a apei din tesuturi se produce zilnic, fara incetare. Hidratarea joaca un rol crucial, cu atat mai mult in cazul tenului uscat si sensibil, pentru care am inclus, in gama Natural cu laptisor de matca, o crema speciala. Imbogatita cu laptisor de matca, unt de Shea si acid hialuronic, trei ingrediente cu proprietati remarcabile de hranire si hidratare, crema hidratanta de zi pentru ten uscat si sensibil contribuie la rehidratarea pielii, mentinand-o supla si catifelata. In acelasi timp, crema protejeaza tenul impotriva radiatiilor UV si a poluarii.

Ridurile... mai rar un dusman atat de perfid! Pentru a le putea tine la distanta (in cazul in care inca nu au aparut) sau pentru a le combate cat mai eficient (daca isi fac deja simtita prezenta), am inclus intr-una dintre casetele cadou crema antirid de zi, pe baza de laptisor de matca, coenzima Q10 si colagen, o formula inovatoare ce ajuta pielea sa lupte impotriva imbatranirii. Va veti putea bucura astfel, zilnic, de un adevarat tratament antirid ce contribuie la reducerea ridurilor si la mentinerea unui ten proaspat si luminos.
Cum primul pas in ritualul zilnic de ingrijire a tenului este curatarea lui profunda, dar delicata, in fiecare dintre casetele cadou Gerocossen Natural cu laptisor de matca veti gasi laptele demachiant. Cremos si cu o textura lejera, laptele demachiant din gama Natural cu laptisor de matca mentine echilibrul hidrolipidic si nu usuca pielea, fiind potrivit pentru toate tipurile de ten.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy