Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Gerocossen Sun, prietenul pielii tale


Gerocossen Sun, prietenul pielii tale

Email Imprimare

Si in aceasta vara, Gerocossen are grija de pielea dumneavoastra! Imbogatite cu ulei de argan, produsele din gama de protectie solara Gerocossen Sun protejeaza, hidrateaza si catifeleaza pielea, pentru un bronz frumos si sanatos. Gama Gerocossen Sun include produse adaptate fiecarui tip de piele, care va apara eficient de efectele nocive ale radiatiilor UVA si UVB. Uleiul de argan, bogat in acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6, este binecunoscut datorita efectului sau antioxidant ce combate imbatranirea prematura a pielii.

Persoanele cu piele mai inchisa la culoare, ochi caprui si par inchis pot opta pentru protectia medie asigurata de laptele cu FPS 15, FPS 20 sau FPS 25, in timp ce persoanelor cu piele deschisa, ochi caprui si par saten, sau celor cu piele foarte deschisa, cu pistrui, ochi verzi sau albastri, par blond sau roscat, le este recomandat un nivel de protectie ridicat, garantat de laptele cu FPS 30 sau de crema cu FPS 50. Pentru ca pielea copiilor este sensibila, gama Gerocossen Sun include si un produs dedicat celor mici, laptele de protectie solara pentru copii, cu FPS 30.
Pentru a mentine supletea si elasticitatea pielii dupa plaja și pentru calmarea eventualelor iritatii, dupa cateva ore petrecute la soare este indicat sa aplicati balsamul calmant dupa plaja sau laptele hidratant dupa plaja cu ulei de argan si Aloe vera, care hidrateaza pielea, conferind o placuta senzatie de racoare si confort.
Datorita formulei cu absorbtie rapida, rezistenta la apa, produsele din gama Gerocossen Sun asigura ingrijire si hidratare de durata. Produsele nu contin parabeni sau parafine si sunt testate dermatologic.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy