Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Efectele produselor care combat caderea parului se vad in timp


Efectele produselor care combat caderea parului se vad in timp

Email Imprimare

Atunci cand ne supunem unei terapii estetice, am vrea ca efectele acesteia sa fie vizibile imediat. Trebuie insa sa avem rabdare, pentru ca pana si o crema de ingrijire are nevoie de aproximativ o luna pentru a-si dovedi eficacitatea, timpul minim pentru instalarea efectelor cosmetice. In cazul produselor destinate combaterii caderii parului, efectele se vad, in general, dupa 3 luni. De ce? Pentru ca un fir de par traieste aproximativ 3 ani, dupa care intra intr-o perioada de pauza, in care, practic, moare. Bulbul de par incepe sa se stafideasca si, in 3 luni, cade.
Produsele cosmetice impotriva caderii parului stimuleaza circulatia de la nivelul scalpului, favorizand astfel aportul de nutrienti. Unele produse de acest tip, cum sunt cele din gama noastra Capilar +, impiedica actiunea locala a dihidrotestosteronului, hormon prezent atat la barbati, cat si la femei, responsabil de caderea prematura a parului. Mai multe informatii despre produsele destinate combaterii caderii parului puteti afla urmarind rubrica Ce se intampla, doctore?, de la PRO TV, in care a fost invitata si doamna Carmencita Sava, Director Cercetare-Dezvoltare al companiei noastre, Gerocossen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy