Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Noua gama Supless, surpriza verii de la Gerocossen


Noua gama Supless, surpriza verii de la Gerocossen

Email Imprimare

Incepe noul sezon estival si, indiferent ca ne petrecem vacanta la mare sau la munte, in statiuni exotice sau pe meleaguri romanesti, ne asteapta momente romantice, veselie si distractii... Evident, in toate aceste clipe de neuitat, vrem sa fim cat mai frumoase! Insa zilele mai reci de pana acum si-au lasat si-a lasat amprenta. Se vede pe cantar, se vede si prin cei cativa centimetri in plus asezati in talie sau pe coapse si nici aspectul pielii nu este tocmai cel pe care ni l-am dori. Din fericire, solutiile exista! Compania noastra, Gerocossen, va ofera noua gama Supless, care este in masura ca, in cateva saptamani, sa faca adevarate minuni.

Adio celulita, vergeturi si piele obosita! Cu Supless mai avem inca timp sa scapam de centimetri in plus si sa ne modelam o silueta de invidiat, celulita, pielea cu aspect de coaja de portocala si vergeturile vor trece ca un vis urat. Ne vom putea bucura de o piele stralucitoare si ferma. Actiunea complexa a noilor produse Supless este una de profunzime. Ele imbunatatesc microcirculatia, decongestioneaza tesutul, ard grasimile si elimina toxinele din piele, activeaza drenajul limfatic, reconstruiesc fibrele de colagen, regenereaza epiderma, o hranesc si o hidrateaza, ii refac elasticitatea, tonusul si fermitatea. Sunt procesele prin care, in doar cateva saptamani, scapam de vergeturi, de pielea cu aspect de coaja de portocala, putem uita de celulita si vom avea cu cativa centimetri mai putin in talie si pe coapse, ne putem bucura de o piele catifelata, tanara si stralucitoare. Si nu este vorba doar de aspect, ci si de sanatate, caci celulita reprezinta o alterare a tesutului conjunctiv care, in timp, poate deveni extrem de suparatoare.
Produsele din gama Supless dezvoltate de compania noastra, Gerocossen, imbina cu succes, intr-un complex activ natural, o serie de principii active extrem de eficiente precum Cafeisilane, iedera, castan, uleiuri de portocale, de migdale si masline, unt de Shea, vitamina E, cu rezultate mult mai bune decat alte tipuri de tratament. Si trebuie stiut ca produsele din gama Supless au fost testate clinic, efectele lor fiind certificate prin teste de autoevaluare.
Gama cuprinde sase produse, cu retete inovatoare, prezentate in ambalaje cu un design nou, usor si placut de utilizat. Merita sa le incercati! Si, cu siguranta, veti deveni fanii acestor produse romanesti!

Produsele din gama Supless
Uleiul de masaj anticelulita, pe baza de ulei de portocala si migdale, este special conceput pentru masajul corporal anticelulitic, el stimuland circulatia sangelui. Are efect drenor si pregateste pielea pentru aplicarea produselor anticelulitice, care astfel vor avea o actiune intensificata si o eficienta sporita.
Crema contra vergeturilor, pe baza de ulei de migdale, unt de Shea si ulei de masline, in asociere cu vitamina E, este conceputa special pentru prevenirea vergeturilor care, la o variatie rapida de greutate, apar pe coapse, abdomen si sani. De asemenea, produsul diminueaza vergeturile deja existente. In acelasi timp, produsul conduce la reconstructia fibrelor de colagen, regenereaza epiderma, o hraneste si o hidrateaza, ii confera fermitate, ii imbunatateste elasticitatea, redandu-i in acelasi timp tonusul si supletea naturala.
Serul concentrat anticelulita a fost conceput pentru celulita persistenta. Pe baza de Cafeisilane, iedera si castan, produsul realizeaza un tratament intensiv ce amplifica procesul de ardere a grasimilor, imbunatateste drenajul limfatic, elimina apa din tesuturi, conducand la o reducere a circumferintei, la eliminarea celulitei si la imbunatatirea fermitatii si elasticitatii pielii. Dupa doar 14 zile de tratament, fermitatea pielii creste cu 80%, iar circumferinta coapselor scade cu pana la 2 centimetri.
Crio-gelul anticelulita are o formula usoara si racoritare ce se absoarbe rapid in piele, creata pentru tratarea celulitei edematoase cu retentie de lichide. Pe baza de Cafeisilane, iedera si ulei de portocale, are actiune lipolitica si drenanta intensa, imbunatateste microcirculatia, elimina toxinele si inlatura aspectul de coaja de portocala, imbunatatind fermitatea pielii cu 95%, dupa un tratament de 28 de zile, timp in care se pierd si pana la 3 centimetri.
Crema remodelanta, special creata pentru combaterea celulitei normale, pe baza de Cafeisilane si iedera, are efect liporeductor si drenant. Reprezinta un remediu eficient de remodelare a corpului si de ingrijire a pielii. Elimina grasimile si decongestioneaza tesutul, favorizand pierderea de centimetri. In plus, confera tonus si imbunatateste fermitatea pielii cu 95% in 28 de zile, timp in care circumferinta poata scadea cu pana la 3 centimetri.
Crema termica anticelulita, creata special pentru celulita dura, fibroasa, cu aspect de coaja de portocala. Pe baza de Cafeisilane si castan, stimuleaza procesul de degradare a grasimilor si eliminarea lor din tesut. Este diminuat aspectul de coaja de portocala, pielea devenind mai neteda si mai ferma. In 28 de zile aspectul de coaja de portocala poate fi redus cu 64%, pierzandu-se in acelasi timp pana la 2,5 cm.
Gama Gerocossen Supless – pe care o gasiti de-acum atat in magazinele offline, cat si in cele online - combina cele mai eficiente si cunoscute ingrediente naturale pentru a combate rapid, eficient si sanatos toate efectele celulitei. Putem spune adio vergeturilor si ne putem bucura de o piele supla, ferma si stralucitoare. Dar, pentru a obtine rezultatele cele mai rapide si durabile, nu trebuie sa uitam ca sanatatea si  frumusetea depind in mare masura de stilul nostru de viata. Respectarea orelor de somn, o alimentatie sanatoasa, consumul a doi litri de apa pe zi, reducerea consumului de cafea, alcool si tutun, miscare - cat mai multa miscare, masajul zilnic si aplicarea produselor de intretinere a pielii din gama Supless de doua ori pe zi ne vor asigura sanatatea si un look cu adevarat de invidiat. Si - nu uitati! - frumusetea este o oglindire in afara a starii noastre de spirit!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy