Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Un nou produs Gerocossen, serul concentrat Melcfort


Un nou produs Gerocossen, serul concentrat Melcfort

Email Imprimare

Noul produs Gerocossen, serul concentrat Melcfort, vine sa completeze gama Melcfort, gama care are drept ingredient central extractul din secretie de melc. S-a constatat ca acesta ajuta la vindecarea mai rapida a zgarieturilor si cicatricelor, reface pielea si o reintinereste. Aceasta descoperire a fost facuta intamplator, acum cativa ani. S-a observat ca mainile muncitorilor din fermele specializate deveneau deosebit de fine si zgarieturile li se vindecau neobisnuit de repede.

Astfel, serul concentrat Melcfort nu numai ca hidrateaza pielea, dar ii si imbunatateste elasticitatea, intarzie imbatranirea prematura si netezeste ridurile existente. Nu mai putin important este efectul antiseptic, regenerant si cicatrizant, capacitatea de a estompa acneea, cicatricele si ridurile. Iar serul concentrat Melcfort poate fi utilizat pentru orice tip de ten, el beneficiind de o formula lejera, nongrasa, continand 90% Poly-Helixan, un ingredient natural extras din secretia melcului Helix aspersa. Acesta contine un veritabil cocktail de substante pure si concentrate, dintre care trebuie amintite colagenul, elastina, alantoina, aminoacizii, proteinele, vitaminele si mucopolizaharidele, elemente esentiale pentru sanatatea pielii.
Extractul de melc actioneaza ca un exfoliant delicat, indepartand celulele moarte de la suprafata pielii si stimuland regenerarea celulara. El este un antiseptic eficient, dar si un important antioxidant, protejand impotriva radicalilor liberi si a radiatiilor UV. In plus, el stimuleaza sinteza de colagen si elastina.
Serul concentrat Melcfort are o formula moderna, cu textura lejera, corespunzand cerintelor fiecarui tip de ten. Acest produs de exceptie poate fi folosit cu succes pentru a estompa acneea, cicatricele si ridurile. Ingredientele naturale atent selectionate ofera eficienta maxima, redand tenului frumusetea naturala. Este important de stiut ca serul concentrat Melcfort nu contine parabeni sau parafine si este testat dermatologic. Este recomandata aplicarea zilnica, dimineata si seara, pe pielea curata, iar apoi o masare usoara pana la absorbtia completa. Produsul poate fi folosit singur sau inainte de a folosi crema Melcfort adecvata. Folosirea zilnica a serului concentrat Melcfort va ofera in scurt timp o piele sanatoasa si intinerita, care nu va intarzia sa fie admirata!

Pret: 100 lei (30 ml).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy