Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Cu YO, de la Uffix, biroul prinde viata

Cu YO, de la Uffix, biroul prinde viata

Email Imprimare

Brandul italian Uffix si-a propus, inca de la infiintare, in 1963, sa creeze spatii de lucru functionale si stimulante, inspirate de un design ce nu se demodeaza niciodata. Succesul de care se bucura astazi Uffix in lumea intreaga este rodul inovatiei permanente si al abilitatii companiei de a imbina traditia si calitatea cu tehnologia de ultima ora. Cea mai noua linie de mobilier de birou Uffix ce reflecta conceptul cheie al brandului, biroul care prinde viata, este YO, o colectie dinamica, pe masura lumii in care traim.

Conceputa de Driusso Associati Architects, linia de mobilier YO a fost lansata la Salone Ufficio 2011 si s-a bucurat, inca de la inceput, de aprecierile specialistilor si ale publicului deopotriva. Biroul in viziunea YO este un spatiu ce poarta amprenta profunda a personalitatii utilizatorului. Prin YO, Uffix propune un sistem de mobilier versatil si confortabil, potrivit pentru orice spatiu de birouri, de la spatii deschise la sali de reuniuni, birouri manageriale sau spatii de receptie.
Numeroase studii au demonstrat efectul benefic al luminii si al culorii asupra organismului. Culoarea este o experienta senzoriala perceputa sub forma de energie, care ne influenteaza emotiile, trairile si starea de spirit. Paravanele despartitoare de care dispun birourile din colectia YO, prevazute, optional, cu sistem de retroiluminare de tip LED, permit utilizatorului sa-si desfasoare activitatea intr-un spatiu echilibrat din punct de vedere cromatic. In functie de starea de spirit dintr-un anumit moment, utilizatorul poate opta pentru rosu (simbol al vitalitatii, al caldurii si al energiei), galben (calm si luminozitate, culoare favorabila activitatilor intelectuale), verde (culoarea naturii prin excelenta, expresie a armoniei si a echilibrului), albastru (reflectare a infinitului, da senzatia de libertate) sau indigo (expresie a perfectiunii si a ordinii).
Liniile pure ale pieselor de mobilier din colectia YO permit o interpretare libera a spatiului, creand astfel o legatura afectiva cu utilizatorul.
In Romania, piesele de mobilier Uffix sunt disponibile prin intermediul companiei noastre, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy