Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Actiu si-a anuntat prezenta la OFITEC 2011

Actiu si-a anuntat prezenta la OFITEC 2011

Email Imprimare

Intre 25 si 28 octombrie, la Madrid isi dau intalnire cele mai renumite branduri din industria de mobilier, cu prilejul OFITEC 2011 (International Trade Exhibition of Office Contract Furniture and Equipment). La fiecare editie, bienala ofera producatorilor din domeniu ocazia de a prezenta publicului cele mai noi colectii si de a impresiona prin inovatiile de ultima ora. De la editia de anul acesta nu va lipsi nici Actiu, cunoscutul brand spaniol de mobilier de birou, aflat mereu in cautarea solutiilor ingenioase si a design-ului adaptat la nevoile lumii contemporane.

Cea de-a zecea editie OFITEC se adreseaza arhitectilor, designerilor de interior si nu numai, dar si publicului larg care doreste sa afle direct de la specialisti care sunt cele mai noi tendinte si recomandari in amenajarea biroului si a locuintei. OFITEC propune vizitatorilor o gama intreaga de solutii, de la mobilier de birou operativ si executive la corpuri de iluminat si accesorii sau spatii de depozitare.
Sub sloganul O solutie impotriva crizei, prezenta Actiu la editia de anul acesta a OFITEC se anunta a fi una extrem de interesanta. De altfel, in ultimele doua decenii, Actiu nu a ratat nici una dintre editiile OFITEC, targul international pentru echipamente profesionale si de birou organizat in capitala Spaniei fiind doar unul dintre numeroasele evenimente de profil in cadrul carora vizitatorii pot admira piesele de mobilier Actiu. Insa prezenta Actiu la aceste evenimente nu se rezuma doar la expunerea celor mai recente linii de mobilier. De fiecare data, Actiu reuseste sa aduca un suflu nou si un nou mod de a concepe business-ul si responsabilitatea sociala. La ora actuala, piesele de mobilier Actiu pentru birou si spatii publice sunt printre cele mai eficiente si mai confortabile de pe piata, iar acesta este rezultatul firesc al colaborarii cu cei mai buni profesionisti si al investitiilor constante pe care compania din Alicante a inteles sa le faca in cercetare si dezvoltare. Prin produsele sale, Actiu tinde in permanenta catre o integrare optima a tehnologiei in viata de zi cu zi. In acest sens, eforturile companiei spaniole sunt orientate catre gasirea de solutii eficiente, prin studierea prezentului si anticiparea viitorului.
Piesele de mobilier Actiu sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy