Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Emmegi, ingeniozitate si respect pentru mediu

Emmegi, ingeniozitate si respect pentru mediu

Email Imprimare

Infiintata in 1993, ca parte a grupului FREZZA, unul dintre producatorii de top de sisteme de mobilier pentru birou, Emmegi s-a specializat in productia de scaune ergonomice pentru birou. In cei optsprezece ani de existenta, Emmegi a devenit un sinonim pentru calitate, functionalitate si originalitate, una dintre trasaturile definitorii ale brandului italian fiind investitiile constante in cercetare, in scopul obtinerii unui echilibru intre cerintele pietei in materie de design si principiile estetice ale companiei.

Emmegi ofera clientilor sai mai mult decat scaune ergonomice performante, adaptate perfect nevoilor utilizatorilor. Povestea brandului este o succesiune de reusite datorate inovatiilor in design si dorintei mereu vii de a lansa pe piata produse de cea mai inalta calitate. Un punct forte al companiei il reprezinta echipa de designeri, ce numara nu mai putin de noua nume cu rezonanta in domeniul productiei de mobilier de birou: Adriano Baldanzi si Alessandro Novelli, Angelo Dall'Aglio, Paolo Favaretto, Luca Nichetto, Giancarlo Piretti, Ricerca&Sviluppo, R&S Activa si Francesco Trabucco.
Recent, Emmegi a decis sa-si reinventeze politica organizationala, punand bazele unui Sistem de Management al Mediului, in conformitate cu standardul UNI EN ISO 14001. Ca urmare, intregul proces de productie se desfasoara cu materiale si tehnologii care au un efect poluant cat mai redus. In ultimii ani, Emmegi si-a concentrat atentia asupra materialelor cu un impact redus asupra mediului si asupra materialelor reciclabile. Un astfel de produs este reprezentat de modelul EM202, un scaun executive cu spatar disponibil pe trei inaltimi diferite, cu structura din aluminiu, imbracat in material impermeabil, extrem de rezistent.
Printre institutiile care au ales sa-si amenajeze interioarele in stilul Emmegi se numara atat institutii de invatamant superior renumite din Italia, precum Universitatea din Padova sau Universitatea din Bologna, cat si sediile unor companii de la Londra sau New York.
In Romania, mobilierul brandului italian Emmegi este importat de compania noastra, Hansen.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy