Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Scaunul ergonomic, element cheie in amenajarea biroului

Scaunul ergonomic, element cheie in amenajarea biroului

Email Imprimare

Cine petrece opt-zece ore pe zi la birou, cel mai adesea in fata calculatorului, stie cat de important este scaunul pe care sta. Este de ajuns ca la birou trebuie sa facem zilnic fata la noi provocari, sa gestionam situatii si probleme de cele mai multe ori contra cronometru, asa ca nimeni nu-si doreste sa constate, la sfarsitul programului, ca pe langa neplacuta durere de cap mai are de infruntat si o sacaitoare durere de spate. Aici intervine scaunul ergonomic, al carui rol este sa ne usureze munca la birou, sa o faca mai placuta si mai relaxanta, pe cat posibil.

Scaunul este elementul central in jurul caruia graviteaza proiectele de amenajare de birouri desfasurate de compania noastra, Hansen. Datorita reglajelor multiple de care dispune, despre scaunul ergonomic se poate spune ca este dotat cu o inteligenta proprie. El trebuie sa se adapteze perfect nu numai conformatiei corporale a utilizatorului, ci si diverselor activitati pe care acesta le desfasoara, de la lucrul la calculator pana la vorbitul la telefon.
Prin ce se remarca un scaun ergonomic si care ar fi principalele reglaje de care ar trebui sa tinem cont in alegerea unui astfel de scaun puteti afla din interviul acordat recent de Liviu Souca, Managing Partner Hansen Office Design, pentru emisiunea Love at First Site, difuzata la Radio Romania Cultural.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy