Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Ego, o colectie de mobilier cu personalitate

Ego, o colectie de mobilier cu personalitate

Email Imprimare

Personalitate si tehnologie pentru un impact puternic, astfel ar putea fi definita colectia de birouri operative Ego, a cunoscutului brand italian Della Rovere. Remarcabila prin abordarea diferita a atributelor esentiale ale oricarui birou, linia Ego este imbinarea moderna intre functionalitate si design. Finisarile elegante si otelul, mereu in voga, sunt doua elemente care fac din mobilierul Ego alegerea potrivita pentru un spatiu de lucru comod si, in acelasi timp, placut ochiului.

Colectia Ego a fost conceputa plecand de la o constatare realista:  mobilierul de birou joaca un rol deosebit de important atat pentru confortul angajatilor, cat si pentru performanta lor. Studiile arata ca un spatiu de lucru rigid si neergonomic duce, in timp, la pierderea entuziasmului si a loialitatii angajatilor fata de companie. Angajatii din marile companii se simt motivati nu numai de un pachet salarial atractiv, ci si de un mediu de lucru placut si confortabil. Pe deplin constient de acest aspect, brandul Della Rovere a adoptat deviza Enjoy your work si si-a facut o misiune din a crea spatii de lucru care sa favorizeze eficienta si, in acelasi timp, bunastarea angajatilor.
De la mobilierul de birou al zilelor noastre se asteapta soliditate, stabilitate si tehnologie constructiva. In aceeasi masura, sunt extrem de importante supletea si eleganta. Birourile Ego sunt disponibile in finisari de stejar (atat de culoare inchisa, cat si deschisa) si de lemn de nuc canaletto, ideale pentru a crea un spatiu de lucru cald si primitor. Prin forma lor, piesele de mobilier din colectia Ego se adapteaza nevoilor specifice ale spatiului, fiind, astfel, ideale atat pentru configurarea unui intreg sistem, cat si a unui singur punct de lucru.
Cu o prezenta in peste 100 de tari din lumea intreaga si cu o cifra de afaceri de peste 30 milioane de euro, Della Rovere este un exponent de top al rafinamentului si al bunului gust emblematice pentru mobilierul italian. In Romania, mobilierul Della Rovere este importat de compania noastra, Hansen.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy