Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen @Just: relaxarea, o chestiune de adaptare

@Just: relaxarea, o chestiune de adaptare

Email Imprimare

In ultimii ani, spatiul de lucru din birouri a cunoscut modificari semnificative, impuse de un nou mod de a concepe munca si relatia angajatilor cu mediul in care isi desfasoara activitatea. Studii recente au aratat ca angajatii din marile companii se simt mai motivati si sunt mai performanti atunci cand li se da ocazia sa personalizeze spatiul in care lucreaza. Dintre toate piesele de mobilier, scaunele sunt, probabil, cele care trebuie sa se poata adapta in cel mai inalt grad nevoilor fiecarui utilizator in parte. In acest sens, Dauphin a conceput linia de scaune ergonomice @Just, o colectie al carei nume reflecta schimbarile permanente carora mobilierul de birou modern trebuie sa le faca fata cu brio.

Cand vine vorba despre ergonomie, eleganta si manevrare usoara, scaunele @Just sunt neintrecute. De altfel, @Just se numara printre cele mai bine vandute modele ale brandului german Dauphin. Dupa cum le descriu designerii Manfred Elzenbeck si Klaus Haar, scaunele ergonomice @Just au fost create special cu un design clasic, pentru se putea integra usor in orice birou, in modul cel mai natural cu putinta. @Just fac parte din categoria scaunelor pe care poti sta linistit ore in sir, fara sa-ti faci griji din cauza durerilor de spate. Toate modelele sunt prevazute cu sezut si spatar ajustabile, unghiul maxim de deschidere ajungand pana la 128 de grade, ceea ce inseamna  ca utilizatorul se poate relaxa in orice moment, lasandu-se confortabil pe spate. Pe scaunele @Just, corpul are libertate totala de miscare, datorita mecanismului brevetat Syncro-Dynamic si multiplelor posibilitati de reglare.
Sezutul si spatarul urmeaza permanent miscarile utilizatorului, pentru a-i asigura pozitia corecta indiferent de actiunea pe care acesta o efectueaza. Odata ce scaunul a fost reglat pe greutatea corporala, presiunea constanta de la nivelul spatarului obliga, practic, corpul sa aiba o pozitie sanatoasa. Lucrul cu tastatura nu mai reprezinta nici el o problema, datorita bratelor reglabile, multifunctionale.
In Romania, piesele de mobilier ale brandului Dauphin, lider european in productia de scaune ergonomice, sunt importate de compania noastra, Hansen Office Design.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy