Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hansen Eleganta, eficienta, excelenta

Eleganta, eficienta, excelenta

Email Imprimare

Fara sa ne dam seama, mobilierul care ne inconjoara la birou, fie la locul de munca, fie acasa, ne influenteaza dispozitia si, implicit, eficienta, prin design, materiale, textura, culoare. Cand confortul este dublat de un aspect estetic si cand relatiile interumane sunt armonioase, orele petrecute la birou par sa zboare, iar munca se transforma in placere. Nici nu poate fi altfel cand vorbim despre BE, una dintre colectiile de mobilier Della Rovere, conceputa sub deviza Enjoy your work de un brand care si-a facut o misiune din a crea spatii de lucru gandite ca un mediu care sa favorizeze performanta si, in acelasi timp, bunastarea utilizatorilor.

BE este o colectie de mobilier de birou operational, eleganta si functionala, ce poarta semnatura arhitectului Paolo Pampanoni. Simplitatea liniilor si structura rezistenta sunt atributele care fac din linia BE o colectie cu personalitate. Materialele de calitate si paleta larga de culori raspund solicitarilor celor mai exigenti clienti. Caracterul modular al pieselor face ca mobilierul BE sa reprezinte o solutie originala si placuta de amenajare a celor mai diverse spatii. Colectia este prevazuta si cu un sistem practic si discret de mascare a cablurilor.
Creatorul liniei de mobilier BE, Paolo Pampanoni, isi desfasoara activitatea la Umbria, unde, in anul 2000, a pus bazele unui atelier specializat in design si in arhitectura spatiilor de lucru. In colectiile sale, Paolo Pampanoni pleaca de la principiul performantei, potrivit caruia spatiile si produsele pe care le imagineaza trebuie sa tinda catre performanta functionala, tehnica si economica. Experienta in calitate de consilier de productie l-a ajutat sa elaboreze o metoda de conceptie originala, care isi gaseste aplicarea in birouri si alte spatii operationale. In 2003, in colaborare cu Carlo Scopetti, Paolo Pampanoni s-a lansat in designul industrial, realizand, printre altele, sisteme complexe de mobilier. Astazi, pe langa realizarea de produse industriale, atelierul lui Paolo Pampanoni se ocupa de directia artistica a multor companii italiene si de conceperea de scaune pentru spatii de birouri si magazine.
Inovatia, calitatea si designul fac din Della Rovere, brand prezent in peste 100 de tari din lumea intreaga, o emblema a rafinamentului si a bunului gust definitorii pentru mobilierul italian. Piesele de mobilier Della Rovere sunt disponibile in Romania prin compania noastra, Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy