Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Passisclerotin, sanatate la orice varsta


Passisclerotin, sanatate la orice varsta

Email Imprimare

Este bine ca in fiecare an sa ne reamintim ca inca din februarie 1991 ONU a stabilit ziua de 1 octombrie ca Zi Internationala a Persoanelor in Varsta. Dar, in afara de obligatia noastra de a ne gandi la cei ajunsi deja la aceste varste onorante, la nevoile si la dificultatile prin care trec, la necesarul sentiment de solidaritate, este nevoie sa ne repunem de fiecare data si problema prevenirii, a prevenirii tuturor acelor modificari ce se petrec in timp in organismul nostru si care pot transforma apoi acesti ani ai varstei a treia in ani de grea suferinta. Varsta a treia ar trebui sa fie o varsta la care sa ne bucuram linistiti de rezultatele unei vieti intregi de munca, insa reprezinta de multe ori o perioada de neplacute suferinte cauzate de degradarea treptata a starii noastre de sanatate. Depinde de noi ca atunci cand vom ajunge la ceea ce se numeste varsta a treia sa beneficiem de fapt de o varsta biologica si de o varsta psihologica de invidiat. Pentru ca nu trebuie sa uitam faptul ca la aceeasi varsta inscrisa in cartea de identitate starea noastra de sanatate si moralul nostru pot sa difere extrem de mult.

Traim intr-o lume extrem de poluata si de stresanta, in care in permanenta nenumarati factori contribuie la degradarea starii noastre de sanatate. De aceea, dincolo de necesara grija fata de alimentatie, de atat de importantele exercitii fizice si practici de relaxare, este nevoie sa venim cu o sustinere suplimentara. Iar solutia nu o reprezinta substantele de sinteza, care in ultima instanta pot fi chiar ele insele noi agresori ai organismului, ci produsele naturale capabile sa ne sustina organismul fara a produce efecte nedorite.
In acest sens, un produs de la Hofigal care ne poate fi de un real folos il reprezinta suplimentul nutritiv Passisclerotin, despre care putem afirma, fara riscul de a gresi, ca poate contribui intr-adevar la incetinirea procesului de imbatranire a organismului.
Datorita continutului echilibrat de extracte uscate de roinita, paducel si talpa gastei, carora li se adauga radacina de valeriana, passiflora si coenzima Q10, acest produs reuseste sa asigure o sustinere generala a intregului organism. Inainte de toate, trebuie sa subliniem actiunea neurotonica si sedativa asupra sistemului nervos central. Este vorba de o actiune anxiolitica, antidepresiva si miorelaxanta, care imbunatateste echilibrul psihoemotional, ajutandu-ne sa depasim mai usor starile de stres. Cu o actiune benefica in cadrul starilor depresive, de neliniste, de incordare si de nervozitate, in cazul migrenelor, greturilor, a simptomelor vegetative si de labilitate psihica, in cadrul tulburarilor minore ale somnului, atunci cand exista o dificultate de a adormi, Passisclerotin nu produce dependenta si nu creeaza somnolenta sau o stare de ameteala la trezirea din somn.
In acelasi timp, Passisclerotin prezinta proprietati functionale cardiotonice, coronarodilatatoare, de imbunatatire a fluxului sanguin la nivelul inimii, de crestere a vascularizarii cerebrale, stimuleaza vasodilatatia periferica si combate aritmia, are o actiune hipotensiva si de normalizare a tensiunii arteriale. Astfel, Passisclerotin previne angina pectorala, sustine recuperarea dupa infarctul miocardic, calmeaza palpitatiile si extrasistolele, aritmii si tahicardii, fiind benefic in cazul cardiopatiei ischemice si a aterosclerozei. Dar poate cel mai important este efectul detoxifiant, antispastic, antioxidant, de prevenire a actiunii nocive a radicalilor superoxidici.
Passisclerotin reprezinta un suport eficient pentru buna functionare a intregului organism si ne ajuta sa ne pastram o stare optima de sanatate pana la o varsta inaintata. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy