Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Sunt pentru produsele romanesti


Sunt pentru produsele romanesti

Email Imprimare

In 2004 cand am nascut fetita se dadea lapte praf Lactovit de la primarie, timp de un an de zile, l-am luat si, desigur, ca il consuma. Unele mamici il luau numai sa-l arunce, ca nu le placea lor, dar fetitei mele, pe langa Lactovit, i-am dat si san si s-a dezvoltat fara probleme. Pe atunci se gasea lapte praf romanesc in toate farmaciile plus una-doua marci straine.
Economia de piata, asa cum este ea inteleasa in tara noastra, si-a pus insa amprenta nefasta si asupra preparatelor de lapte autentice. Astazi doar Lactovitul se mai fabrica. Cele straine sunt simtitor de scumpe. Probabil ca de indata ce aceasta "moda", stimulata de comisioane substantiale, de reclama buna, va trece, se va reveni la productia autohna de pulberi de lapte.
Hainele, fie pentru noi sau copii, mai ales lenjeria intima, numai branduri romanesti cumpar. Calitativ sunt pe placul meu, nu se decoloreaza sau scamoseaza de la prima spalare, sunt modele mai frumoase decat cele straine. Pana si mancarea din strainatate are cautare acum. Eu nu as da un siret nici pe 10 prajituri din Italia. Vanzatoarele inainte insistau sa ma convinga ca si marcile straine sunt calitative, unele da, dar altele lasa de dorit, cheltui banii degeaba pe ele. Niciodata nu voi elimina brandurile romanesti, care sunt de nota 10+, curand isi vor regasi cu siguranta utilitatea pe care o merita. (Camelia Ghimpu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy