Vineri, 29 Mar

Ultimele Titluri :


Martea sanatatii

Email Imprimare

Ce bine ar fi daca ne-am putea dedica mai mult timp sanatatii! Desi stim ca ar trebui sa meditam mai mult la ce este bun sau mai putin bun pentru sanatatea noastra, prinsi in iuresul problemelor cotidiene, uitam mult prea des de acest aspect extrem de important al vietii noastre. La Hofigal, ne-am propus sa organizam, periodic, intalniri dedicate sanatatii, asa ca marti, 15 noiembrie, incepand cu ora 17.00, va invitam la noua Drogherie cu produse naturale Sanatatea (strada Atelierului, numarul 22, sectorul 1, Bucuresti), la prima intalnire din seria Martea sanatatii.

Va asteptam sa discutam despre sanatate, despre beneficiile produselor naturale, despre fitoterapie, plante si proprietatile lor curative. Amfitrioana intalnirii va fi doamna Anca Daniela Raiciu, Director de Marketing Hofigal, doctor in stiinte farmaceutice si vicepresedinte al Societatii Romane de Cosmetologie.
Intalnirile din seria Martea sanatatii vor avea loc din doua in doua saptamani, urmatoarele intalniri fiind programate pentru 29 noiembrie si 13 decembrie.
Intrarea este libera. Mai multe detalii puteti obtine la numarul de telefon 021.311.82.99. (Foto: Wikipedia)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy