Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Plantele, aliatii nostri pentru intarirea imunitatii


Plantele, aliatii nostri pentru intarirea imunitatii

Email Imprimare

Ne pregatim deja pentru urmatoarea intalnire din seria Martea sanatatii, care va avea loc pe 29 noiembrie, de la ora 17.00, tot in incinta Drogheriei cu produse naturale Sanatatea (strada Atelierului, numarul 22, sectorul 1, Bucuresti). Cum sezonul rece isi face deja din plin simtita prezenta, vom aborda, cu aceasta ocazie, un subiect care ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi in aceasta perioada: imunizarea organismului cu ajutorul plantelor.
Printre produsele naturale ale companiei noastre pe care vi le recomandam pentru intarirea sistemului imunitar se numara Hof.Imun si Hof.Imun Forte, FlavoVit C sau EchinaVit C, suplimente nutritive pe baza de echinacea si vitamina C, dar si un nou produs pe baza de ulei de catina, ulei din seminte de in, biomasa spirulina si extract total din larve de trantor, Larvalbina.
Despre toate aceste produse si despre alte remedii naturale care ne pot ajuta sa ne intarim imunitatea pe timpul iernii, va invitam sa discutam marti, 29 noiembrie, de la ora 17.00, la cea de-a doua intalnire din seria Martea sanatatii. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy