Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Traditii comune pentru o sanatate perfecta


Traditii comune pentru o sanatate perfecta

Email Imprimare

Grija pentru propria sanatate reprezinta o traditie universala, imbracand insa forme diferite in functie de specificul fiecarei zone si al fiecarui popor. Iata insa ca doua popoare diferite, traind in doua areale geografice total diferite, romanii si islandezii, au o traditie comuna. Este vorba despre utilizarea uleiului sau a unturii de peste. Bunicii si strabunicii nostri erau convinsi de binefacerile acestor produse pe care le administrau cu sfintenie copiilor lor, chiar daca pe atunci ele aveau un gust infiorator. In timp, obiceiul s-a pierdut in mare masura in Romania. In schimb, in Islanda, uleiul de peste a fost administrat in permanenta copiilor, in mod gratuit in scoli, iar adultilor prin grija patronatelor. Aceasta reprezentand o adevarata prioritate nationala, Islanda inregistreaza astazi una dintre cele mai crescute sperante de viata din lume. In acelasi timp, un imens efort de cercetare a condus la crearea unui brand care a cucerit intreaga lume. In mod sugestiv, numele lui este Lysi, care in islandeza inseamna lumina.

In lungile nopti ale nordului, sanatatea straluceste precum cea mai importanta lumina peste vietile si destinele fiecarei familii. In acelasi timp, in ultimii ani, nenumarate studii clinice si de laborator, realizate in intreaga lume, au venit sa demonstreze importanta deosebita a uleiului de peste pentru dezvoltarea normala a copiilor si pentru cresterea calitatii vietii prin asigurarea unei imunitati sporite si a unui organism viguros si sanatos, care sa ne permita o viata dinamica, plina de satisfactii si de bucurii pana la varste inaintate. Este adevarat ca resursele piscicole ale Romaniei nici nu permit obtinerea unui ulei de peste de calitate, in timp ce apele din nordul Islandei asigura cea mai buna materie prima pentru aceste produse vitale pentru sanatatea noastra. Dar acum produsele Lysi sunt disponibile si in Romania.
Ele au fost foarte bine primite si suntem convinsi ca asistam la o revigorare a vechilor noastre traditii in baza carora nu era de conceput ca un copil sa creasca fara ulei de peste. Progresele facute in acest timp, atat din punct de vedere tehnologic de catre Lysi, cat si din punct de vedere a cercetarii legate de importanta uleiului de peste pentru sanatatea noastra, sunt insa, in covarsitoare lor majoritate, necunoscute publicului larg. Este motivul pentru care ne-am hotarat sa intram, prin intermediul acestui blog, intr-un dialog direct cu dumneavoastra, pentru a va putea informa cat mai exact si mai rapid cu putinta cu privire la toate aceste aspecte vitale pentru sanatatea noastra. Pentru ca, dincolo de traditie, astazi este deja demonstrat, prin nenumaratele cercetari de laborator, modul in care substantele active din uleiul de peste intervin in diferitele procese de baza ale organismului nostru, procese de care depinde in mod esential sanatatea noastra. In acelasi timp, cercetarile clinice au venit sa intareasca aceste rezultate, determinand impactul major asupra capacitatilor unui organism care a beneficiat de un aport corespunzator de ulei de peste. Iar calitatea deosebita a uleiului de peste Lysi il face atat de gustos incat savoarea pe care o asigura diferitelor retete este de neegalat. Diferitele produse Lysi se completeaza reciproc, nu numai prin actiunea clinica, ci si prin modul de administrare, permitand utilizarea uleiului de peste incepand cu copiii de sub un an si continuand pana la varsta senectutii, cu avantaje specifice fiecarei varste.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy