Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Lysi, un brand care sustine traditia


Lysi, un brand care sustine traditia

Email Imprimare

Publicul din Romania s-a obisnuit sa inalneasca brandul islandez Lysi la targurile si expozitiile cu produse naturale si sanatoase. De aceasta data, compania noastra, care importa produsele Lysi in Romania, s-a numarat printre partenerii serii in ritm islandez de la Bucuresti, organizata la Muzeul Nicolae Minovici.

Spectacolul din seara zilei de 10 august, intitulat, sugestiv, Hore de peste mari si tari, organizat de Consulatul Islandei la Bucuresti in colaborare cu Asociatia Prietenii Muzeelor Minovici, a reunit, pe scena amplasata in gradina muzeului de langa Fantana Miorita, doua ansambluri folclorice de dansuri traditionale: Alunelul si Sporid, reprezentative pentru traditiile celor doua tari.
Pe langa muzica si dans, seara a fost completata de prezentarile de produse traditionale islandeze, la standul cu materiale de prezentare a Islandei. Uleiul de peste pur de la Lysi s-a numarat printre atractiile propuse, fiind un produs tipic islandez, exportat in lumea intreaga.
Uleiul de peste pur este un preparat ale carui proprietati benefice sunt laudate de secole. Pe langa utilizarea in calitate de aliment si de remediu natural cu efect garantat, uleiul de peste le servea islandezilor, odinioara, si ca sursa naturala de lumina in aprinderea lampilor. De altfel, numele brandului nostru, Lysi, inseamna, in limba islandeza, lumina, un cuvant extrem de drag islandezilor, care se bucura atat de veri lungi, cat si, mai ales, de ierni polare ce par adesea nesfarsite.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy