Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Forta sanatatii, uleiul din ficat de rechin Lysi


Forta sanatatii, uleiul din ficat de rechin Lysi

Email Imprimare

Nimic nu este mai neplacut decat sa fii bolnav. Si mai ales acum in sezonul rece, cand cu greu scapi de amenintarea racelilor si a gripei. E greu sa lupti cu virozele. Vaccinurile nu sunt nici ele recomandate. In primele luni de viata, copiii sunt aparati in mare masura de laptele matern. Nu e un mit. E o realitate. Laptele matern contine alcoxigliceroli, substante care cresc imunitatea. Sistemul imunitar reprezinta sistemul de aparare al organismului fata de orice fel de agresori, virusi, microbi etc.

Din fericire pentru noi, alcoxiglicerolii, acesti stimulatori ai imunitatii, se gasesc intr-o concentratie foarte mare in uleiul de ficat de rechin. Este un lucru pe care cercetatorii l-au descoperit in ultimii ani. Medicina traditionala a popoarelor nordice nu stia de alcoxigliceroli, dar stia deja din timpuri stravechi faptul ca produsele obtinute din ficatul de rechin reprezinta remedii sigure impotriva ranilor si a diferitelor boli si, in primul rand, impotriva racelilor, gripei si oboselii cronice.
Aceasta traditie este foarte puternica in Islanda. In plus, aici, deja de mult timp, pentru extragerea uleiului de ficat de rechin a fost pusa la punct o tehnologie moderna care ne permite astazi sa beneficiem de acest adevarat elixir de sanatate, in mod simplu, comod si extrem de eficace. Capsulele cu ulei din ficat de rechin Lysi ne stau la dispozitie in orice farmacie. Ele ne imbunatatesc in mod natural starea de sanatate, vitalitatea si imunitatea. Spre deosebire de majoritatea medicamentelor, care risca sa ne faca mai mult rau decat bine, uleiul din ficat de rechin de la Lysi este un produs absolut natural, capabil sa ne apere nu numai de raceala si gripa, ci, in egala masura, de nenumarate alte boli si de complicatiile acestora.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy