Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Uzurpatorii Romaniei


Uzurpatorii Romaniei

Email Imprimare

Teritoriul Romaniei a fost binecuvantat de Dumnezeu. Din Antichitate, roadele acestui pamant au fost apreciate de greci sau de romani. Romania a reprezentat granarul Europei. Apoi satele au fost distruse in rostul, valorile si traditiile lor de urgia comunista. Iar de 20 de ani bietii oameni sunt alergati pe la oficialitati pentru a-si cersi drepturile. Traditiile dadeau rostul, valoarea si sensul acestor oameni. De mai bine de sase decenii, asa-zisii conducatori ai acestei tari nu fac altceva decat sa se straduiasca sa distruga acest rost. Putem vorbi deja de o adevarata traditie bolsevica.
Planul diabolic injghebat pe vremea lui Stalin este pus in aplicare si astazi, chiar daca motivatiile s-au mai schimbat. S-au schimbat insa mai mult buzunarele care trebuie umplute, si mai putin rezultatul, care este distrugerea acestor oameni si acestor traditii. Astazi, aproape ca nu mai poti gasi soiurile traditionale de legume care ne bucurau cu aroma si plusul lor de sanatate. Iar o serie intreaga de voci care pretind sa conduca destinele agriculturii romanesti incearca din rasputeri sa impuna culturile manipulate genetic.
Sunt adevarate sabloane care incearca sa se impuna ca noi valori si reguli. Le lipseste insa sensul profund pe care nu-l poate conferi decat adevarata traditie. Acel sens care il face sa sprijine viata si nu sa incerce sa o distruga. Dispar padurile, dealurile o iau la vale, luand dupa ele case si gospodarii. Si nu-i pasa nimanui. Caci cei care ar trebui sa ia masuri se bucura de cota-parte din jaf. Taranul este furat de 20 de ani de pamantul care i se cuvine. Suntem probabil singura tara din Europa, daca nu si din lume, care nu are inca un cadastru, adica in care nu se stie exact cat pamant exista si al cui este acest pamant. Astfel, smecherii pot beneficia de tot ce-si doresc.
Iar astazi cautam caile prin care acest pamant sa fie cumparat cat mai repede de arabi sau de oricare straini de neam. Este adevarat ca pamantul este poate ultima legatura cu traditia. Bunul plac este insa, din pacate, noua traditie a Romaniei. Bunul plac al celor care au puterea. Bunul plac al celor care-si bat joc de traditii si de acest popor. Este traditia furtului, a manelelor, a puterii discretionare a celor care au puterea, a tupeului, a clicilor mafiote... Din Gradina Maicii Domnului, Romania a ajuns maidanul celor fara de Dumnezeu. E groaznic sa urmaresti destinul ce se abate peste o lume stapanita de cei ce s-au lepadat de Dumnezeu. (Andrada, Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy