Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Am folosit doua produse straine


Am folosit doua produse straine

Email Imprimare

Eu folosesc de 2 ani si jumatate Ganoderma lucidus, pentru ca am avut probleme de sanatate. Ganoderma este o ciuperca cu o recunoscuta capacitate de a stimula vindecarea organismului fara a produce nedoritele efecte secundare. Savantii au descoperit ca o ciuperca medicinala cunoscuta sub numele de Ganoderma are capacitatea de a elimina toxinele acumulate in corp. Principalele componente care transforma aceasta ciuperca in tratamentul perfect pentru numeroase afectiuni sunt polizaharidele, germaniul organic si adenozinele.
Polizaharidele si germaniul organic au proprietati antitumorale, ele prevenind degenerarea organelor interne si intarind celulele din tesuturi. Adenozinele ajuta la prevenirea formarii cheagurilor de sange, imbunatatesc circulatia sangvina si functionarea glandelor endocrine si confera individului senzatia de tinerete si energie.
Existenta primelor doua componente a permis ca ciuperca Ganoderma sa fie recomandata de fitonutritionisti ca adjuvant in tratamentul impotriva cancerului deoarece acestea imbunatatesc capacitatea organismului de a se autovindeca si intaresc sistemul imunitar.
Si alt produs folosit este Flavin7 Glabridin. Lemnul dulce (Glycyrrhiza glabra) a fost folosit ca remediu inca din cele mai vechi timpuri, acum 4000 de ani a fost folosit si in Egiptul Antic. Glabridinul este flavonoidul polifenolic major din radacina de lemn dulce. Caracteristica descoperita recent arata ca el este singurul flavonoid care reduce grasimile corporale. (Macrina Bleotu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy