Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Lysi isi extinde capacitatea de productie si portofoliul de produse


Lysi isi extinde capacitatea de productie si portofoliul de produse

Email Imprimare

Compania noastra, Lysi, isi extinde unitatea de productie din Reykjavik. Noua fabrica, dotata cu echipamente de ultima generatie pentru procesarea uleiului de peste, va dubla capacitatea de productie a companiei, ceea ce ne va permite sa oferim consumatorilor si o gama mai larga de produse. Portofoliul Lysi se va imbogati, astfel, pe langa produsele pe baza de Omega 3, ulei pur de peste, ulei de cod si ulei din ficat de rechin, cu doua noi tipuri de ulei de peste, uleiul de ton si uleiul de somon. Asa cum stiti deja, calitatea deosebita a produselor Lysi se datoreaza materiei prime de o calitate foarte buna, pestele provenind in special din apele nepoluate ale Atlanticului de Nord, procesului de prelucrare inovativ si strictetei maxime in controlul calitatii.

Noua fabrica, ce acopera o suprafata de aproximativ 4.000 metri patrati si cuprinde spatii pentru procesare si depozitare, este o necesitate, tinand cont ca, in ultimii ani, cererea mondiala pentru produsele companiei noastre a crescut constant, iar fabrica data in folosinta in 2005 lucra 24 de ore din 24 si nu mai facea fata cererii.
Noua unitate de productie va fi data in folosinta in primavara lui 2012, an in care se asteapta o crestere pe plan mondial a vanzarilor de suplimente nutritive.
In prezent, 90% din produsele Lysi sunt vandute pe piete din afara Islandei, printre tarile importatoare numarandu-se si Romania. In tara noastra, produsele Lysi sunt importate de compania Saga Sanatate SRL, putand fi achizitionate din farmacii, magazine cu produse naturale si online, de pe site-ul www.sagasanatate.ro.


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy