Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Uleiul de peste in bucatarie


Uleiul de peste in bucatarie

Email Imprimare

Cateodata avem timp sa gatim pe indelete, asa cum ne place, cu ingrediente proaspete si savuroase. Altadata nu avem cum sa ne punem in aplicare toate fanteziile culinare si trebuie sa ne gatim ceva rapid, cu ce avem prin frigider sau prin congelator. Asa ca, prevazatori fiind, e bine ca intotdeauna sa avem la indemana peste congelat. Poate fi rapid transformat intr-o mancare gustoasa si savuroasa. Trebuie sa stiti insa cateva trucuri! De multe ori pestele congelat nu are chiar gustul pe care ni l-am dori, se mai intampla sa fie ceva cam fad, insa putem sa-i imbogatim gustul, simplu, folosind ulei de peste. Asa cum e bine sa avem in casa ulei de masline, e bine sa avem si o sticla de ulei de peste. Nu numai pentru a-i da copilului cate o lingurita de ulei de peste in fiecare zi, in lunile de toamna si de iarna, asa cum facem in mod traditional, ci si pentru trucurile noastre de gospodine pricepute care pregatesc mancaruri de-ti lasa gura apa.
Va sugeram o reteta cu peste, care a fost prezentata in cadrul emisiunii Impreuna in Europa (TVR 2), realizata de Maria Terzian, emisiune din care puteti afla cateva sfaturi de la Cecilia Caragea, un bun promotor al unui stil de viata sanatos, si de la Paul Surlariu, bucatar priceput la Casa Satya, un restaurant linistit al Bucurestiului, unde puteti descoperi armonii culinare, ceaiuri fantastice, dulciuri suprinzatoare. Dar, pana una alta, felul de baza: Dorada la cuptor!

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy